• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/ SAŠA KOSTIĆ

30.12.2023

10:00

"Viktor uživa s devojkom, Stefan odlučuje o sebi, a ja hoću da smanjim posao": Lepa Brena u intervjuu za Informer o porodici i planovima u 2024.

Andreja Damnjanović

Estrada

"Viktor uživa s devojkom, Stefan odlučuje o sebi, a ja hoću da smanjim posao": Lepa Brena u intervjuu za Informer o porodici i planovima u 2024.

Podeli vest

Balkanska muzička zvezda je u ekskluzivnom intervjuu za Informer otkrila svoje želje za ovu godinu i odgovarala na hit pitanja na osnovu naziva svojih pesama.

U 2024. godini želim duševni mir, kaže Lepa Brena. Balkanska zvezda je u ekskluzivnom, prazničnom intervjuu za Informer priznala da i posle 43 godine na estradi ima neostvarene želje.

- Nemam posebnih želja, naročito onih materijalnih. Ono što najviše želim je duševni mir. Shvatila sam da sreća nije biti na naslovnoj strani i imati milione lajkova i kupljenih pratilaca. Sreća je nešto što osećam jer me ona leči iznutra i daje mi snagu i energiju da izdržim dobre i loše strane svog života - počinje Brena priču za Informer i dodaje da mlade ljude uči da se uspeh postiže isključivo velikim radom:

Foto: Andreja Damnjanović

Lepa Brena

- Važno je da sva naša deca shvate da je za uspeh, osim talenta, potrebno 90 odsto napornog psiho-fizičkog rada. Želela bih da pružim primer mladim devojkama, da karijera može da se stvara dostojanstveno, ali s velikim naporom, trudom, kreativnošću, finansijama i sjajnom ekipom oko sebe. Sve što je dobro delim sa svima, a ono što je teško i pomalo loše uvek delim sa porodicom. 

Brena kaže da ceo život pokušava da smanji obim posla, ali da nikako ne uspeva u tome.

- Uvek sam radila nenormalno mnogo i stalno se pitam zbog čega je to tako. Razmišljam kako ću da smanjim posao, ali nikako ne uspevam. Volela bih da Novu godinu dočekam negde u toplijim krajevima. Majami, Maldivi, Sejšeli ili Bora Bora. Negde gde je veoma toplo i da uživam u dobroj knjizi, miru, tišini i fantastičnom pogledu. Boba i ja to praktikujemo u januaru, iskreno se nadam da ćemo to ostvariti i 2024. 

Foto: Andreja Damnjanović

Lepa Brena

Najveća balkanska folk zvezda kaže da je novogodišnje praznike najviše volela da proslavlja dok su joj deca bila mala. Stefan i Viktor su sada odrasli momci, a Brena ih ne požuruje da joj podare unuke.

- Stefan je zreo i sam treba da odlučuje o privatnom životu. Viktor neka uživa još malo, mislim da je njemu još rano za ženidbu i stvaranje porodice, ali niko ga ne sprečava da uživa sa svojom devojkom. Najviše na svetu volim kada vidim našu decu srećnu i ostvarenu - završava priču pevačica.

5 hit pitanja

Da li vam je pre Bobe "sve dobro išlo osim ljubavi"?
- Kad se Boba pojavio, onda smo rešili i taj problem.
Koliko su vam "duge noge" (za igranje)?
- Dugačke su sedam milja zato što su mi pesmom i igranjem omogućile da obiđem celu planetu 15 puta. 
Da li vam je i dalje "setna duša slovenska"?
- Moja duša je zaista ostala setna i jugoslovenska. Za one koje stalno mešaju taj tekst, moja duša je kosmopolitska.
Da li vas "boli uvo za sve"?
- To je ipak samo u pesmi...
Koji je vaš najveći "greh"?
- Najveći greh je ne voleti i da vas ne voli niko.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Srbija je na putu ka vaskrsenju nacionalnog identiteta! Narod se dozvao pameti, ne dozvoljava da ga vode oni koji samo pljuju! (VIDEO)
Live TV

Srbija je na putu ka vaskrsenju nacionalnog identiteta! Narod se dozvao pameti, ne dozvoljava da ga vode oni koji samo pljuju! (VIDEO)

Jedna od glavnih promotera teorije da su Srbi zločinački narod Sonja Biserko, govorila je za ekstremistički portal Slobodna Bosna. Biserko je primetila jednu tačnu činjenicu, da Srbija ni na koji način neće u dogledno vreme priznati genocid u Srebrenici. Ovu izjavu komentarisao je gost "Info jutra" Informer televizije Bojan Borovčanin, predsednik udruženja građana "NIT".

17.06.2024

10:41

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)
Live TV

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)

U noći između petka i subote, sat vremena nakon ponoći, u centru Leposavića, privedena su dva maloletnika, zbog, kako su potvrdili, pevanja pesama na jednom rođendanu. Tzv. Kosovska policija ih je, kažu, prskala suzavcem i primenjivala silu sve do policijske stanice. Na ovu temu za Informer govorio je Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku.

17.06.2024

09:59

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija