• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

24.12.2023

17:48

"Spremam se da uzmem jednu bazuku i napravim haos": Mina Kostić pobesnela zbog pitanja o 15 godina mlađem dečku: "To je moja stvar!"

ATAimages

Estrada

"Spremam se da uzmem jednu bazuku i napravim haos": Mina Kostić pobesnela zbog pitanja o 15 godina mlađem dečku: "To je moja stvar!"

Podeli vest

Mina se iznervirala na pitanje o ljubavi i kratko odgovorila da ne želi da otkriva šta se dešava na tom planu.

Pevačica Mina Kostić priznala je da je 2023. godina za nju bila jako tužna jer je početkom godine izgubila majku.

- Ova godina za mene je bila jako tužna! Mami mi je preminula na početku godine, sada ćemo praviti godišnji pomen... Tako ću pamtiti ovu godinu - rekla je ona. 

Foto: ATAIMAGES

 

Pevačica je ispričala kako je ponosna na ćerku, ali da joj smeta to što njena naslednica ima dosta udvarača. 

- Sa njom sam baš zadovoljna, upisala je srednju školu. Ekonomski tehničar je i jako sam ponosna na nju. Ima i dosta udvarača, spremam se da uzmem jednu bazuku i napravim haos - rekla je Mina.

Foto: ATAimages

 

Na pitanje o ljubavi, Mina je samo kratko i oštro odgovorila.

- O ljubavi ne bih da pričam, to je moja stvar. Ne želim da vam kažem šta se tu dešava - bila je oštra Mina u emisiji "Premijera Vikend Specijal". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

SNS Vračar: Formirali smo većinu od 34 odbornika
Izbori 2024

SNS Vračar: Formirali smo većinu od 34 odbornika

Predsednik opštinskog odbora SNS Vračar Nenad Djordjević izjavio je da je koalicija “Aleksandar Vučić - Vračar sutra” zajedno sa još najmanje tri izborne liste koje imaju odbornike u Skupštini opštine Vračar utvtrdila većinu za konstituisanje vlasti u ovoj beogradskoj opštini.

03.06.2024

00:33

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija