• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D.S.

19.12.2023

18:16

"Aneli je pod stresom zbog nas!" Sita Ahmić nezadovoljna sestrinim izborom: Prekršila je naš dogovor

Informer/youtube printscreen

Estrada

"Aneli je pod stresom zbog nas!" Sita Ahmić nezadovoljna sestrinim izborom: Prekršila je naš dogovor

Podeli vest

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš ozvaničili su vezu, ali oboje muče sumnje kako njihove porodice gledaju na njihov odnos u rijalitiju.

Foto: Youtube printscreen

 

Danas, tokom dana, Aneli i Janjuš su obavili poduži razgovor o svom odnosu u "Eliti", a čini se da je jedan od vodećih problema Anelina nesigurnost i pitanje kako na njen odnos sa Janjušem gleda njena porodica. Pričali su čak i o potencijalnoj pauzi u svom odnosu, a novonastalu situaciju je prokomentarisala Sita Ahmić, Anelina rođena sestra.

Foto: Printscreen/Instagram

 

- Mislim da je ona sada pod stresom zbog nas, pošto nije ispoštovala dogovor koji smo imali. Jednostavno, ona zna da mi ne podržavamo nikakvu vezu u rijalitiju, ali je ponelo - rekla je ona za Pink.rs i dodala:

- Ne želim da se pogrešno protumači, jer ja iskreno mislim da su se oni baš zavoleli i uopšte taj naš stav, što mi ne podržavamo, nije vezan za Janjuša.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija