• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

16.12.2023

18:50

Oglasila se i Džejla nakon vesti da je Šerifovićeva dobila sina: Pevačica u dve reči saopštila šta misli o Marijinoj bebi

Društvene mreže

Estrada

Oglasila se i Džejla nakon vesti da je Šerifovićeva dobila sina: Pevačica u dve reči saopštila šta misli o Marijinoj bebi

Podeli vest

Marija Šerifović saopštila je da je dobila sina posredstvom surogat majke, a nakon njene objave, oglasaila se i Džejla Ramović.

S obzirom na to da su Marija i Džejla često dovođene u vezu, mnogi su se pitali kako će Ramovićeva reagovati na informaciju da je Šerifovićeva dobila sina Maria.

Foto: ATAIMAGES

 

 

O odnosu nekadašnjih saradnica do sada se samo spekulisalo, naročito nakon što je Marija otpratila Džejlu na Instagramu. Iako joj je svojevremeno bila mentorka u muzičkom talent šou-programu "Zvezde Granda", pevačica Džejla Ramović sve ređe priča o koleginici Mariji Šerifović, a nedavno se nagađalo da su se izbegavale na jednom događaju na kom su se obe našle.

Džejla se vrlo brzo po Marijinoj objavi da je dobila sina, oglasila i to samo u dve reči. Naime, mlada pevačica je svojoj nekadašnjoj mantorki i njenom sinu poželela sve najbolje:

- Da je živ i zdrav - kratko je napisala Džejla Ramović u komentaru ispod prvog snimka sina Marije Šerifović i dodala emotikone, dva plava srca.

Foto: Instagram prntscreen

 

 

Šerifovićeva je javnosti saopštila da je dobila sina pomoću surogat majke, koji je rođen u Americi. Ona se odmah oglasila i podelila najlepše vesti:

- Dugo sam se spremala za taj trenutak, bezbroj puta zamislila u glavi kako će to izgledati... I majka i bliske prijateljice su mi pričale, ali taj osećaj je ipak rečima neopisiv, nešto najposebnije... Čini mi se da je tih nekoliko minuta prvog dodira trajalo prekratko ili predugo... Jednostavno toliko emocija od kojih stane svaki drugi osećaj - rekla je pop zvezda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija