• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

11.12.2023

11:45

Hrvati vređali Lepu Brenu, a sada se oglasio i HRT! Izbio još veći skandal, optužuju pevačicu da ih je iskoristila

hrt printscreen

Estrada

Hrvati vređali Lepu Brenu, a sada se oglasio i HRT! Izbio još veći skandal, optužuju pevačicu da ih je iskoristila

Podeli vest

Hrvatska radio-televizija ističe da ih je Lepa Brena iskoristila, tačnije da je termin predviđen za razgovor o karijeri i privatnom životu zloupotrebila za plasiranje sopstvenih prozvoda.

Gostovanje Lepe Brene na hrvatskom Javnom servisu izazvalo je lavinu negativnih komentara, a tom prilikom muzičkoj zvezdi upućene su brojne uvrede.

Gledaoci su istakli da je pevačica termin predviđen za razgovor o karijeri i privatnom životu iskoristila za plasiranje sopstvenih proizvoda, a tim povodom sada se oglasila i Hrvatska radio-televizija.

- U emisiji "Kod nas doma" koja se emitovala 4.12.2023. jedna od gošći bila je pevačica Lepa Brena. Gošća je bila prethodno upoznata sa svim temama razgovora. Scenario gostovanja sadržavao je sledeće teme: predpraznično vreme, kako ga ona provodi sa svojom porodicom, o njenim koncertima pred mnogobrojnom publikom, njena pevačka karijera, uspomene na Zagreb, fenomen pet rasprodatih Arena Aleksandre Prijović i najava njenog koncerta u Areni Zagreb sledeće godine. No, uprkos toma gošća je nažalost iskoristila gostovanje u emisiji uživo i reklamirala svoj novi preduzetnički projekat. Niko uključen u stvaranje ove popularne poslepodnevne zabavne emisije nije imao nameru da se bavi reklamiranjem navedenih proizvoda - istakli su sa HTV-a.

Foto: ATAIMAGES

 

Podsetimo, nakon intervjua Lepe Brene hrvatskoj televiziji negativni komentari na mrežama počeli su da se nižu, a u jednom od njih legendarna pevačka zvezda nazvana je i "smećem".

- "Bila je gošća ili je plaćena reklama kao sve reklame? Reklame podnosim. Glazbeno smeće kao gost je televizijsko civilizacijsko dno", "EPP je za džabe", "Šulentićeva je pita o šoubiznisu, a ova krenula o čudotvornim čarapama tri minuta" -  jedan je od komentara, a bilo je i onih koji smatraju da cajkama nije mesto na hrvatskoj javnoj televiziji".

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija