• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir/Z.A.

09.12.2023

14:09

Ema Radujko proživela pravu dramu sinoć! Zbog dojave o bombi prekinut joj nastup, evo u čijoj pratnji je izašla iz kluba (VIDEO)

ATAIMAGES

Estrada

Ema Radujko proživela pravu dramu sinoć! Zbog dojave o bombi prekinut joj nastup, evo u čijoj pratnji je izašla iz kluba (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica je sinoć, nažalost, doživela peh na nastupu u Novom Sadu.

Nastup popularne mlade pevačice Eme Radujko u Novom sadu, sinoć je prekinut zbog dojave o bombi. Naime, nepoznata osoba je dojavila da je u klubu u kojem je Ema nastupala postavljena bomba.

U klubu se nalazilo oko 800 posetilaca i to mahom tinejdžera, ali su svi, uključujući i pevačicu i njen tim odmah evakuisani, a policijske patrole su se ubrzo pojavile na licu mesta.

Ema se baš uplašila i sa Inasom je hitno izašla iz kluba. Ovo joj se prvi put dešava u životu. Trčala je kao luda da što pre izađe napolje. Jedva su uspeli da je smire od šoka. Još je pod velikim stresom. Iako su svi pretpostavljali da je u pitanju lažna dojava, nikad nisi siguran šta kom ludaku može pasti na pamet. Nije se odvajala od Inasa, on ju je najviše tešio. Klinci su se baš smorili što je nastup prošao tako kako je prošao, nikad više tinejdžera nije bilo. Ipak, bezbednost svih je bila na prvom mestu - ispričao je izvor Kurira.

Foto: ATAIMAGES

 

 

Jedan od posetilaca je ispričao da su bili u klubu, da je svetlo bilo ugašeno i da je muzika od jednom prestala da čuje. Tinejdžer je zatim ispričao da se pojavila policija i da su onda čuli da je reč o dojavi o bombi:

- Evo nas sad napolju, čuli smo da se vraćamo nazad u nekom momentu. Tako da, veselje se nastavlja. Valjda će sve biti lepo. Hvala Bogu, videćemo Emu svakako. Ona je prava bomba noćas - rekao je tinejdžer u videu koji se pojavio na TikToku.

Među videima koji su preplavili ovu društvenu mrežu pojavio se i onaj na kojem se vidi kako Radujko, zajedno sa Inasom, napušta klub:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija