• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

01.12.2023

13:10

"Muž me je varao tokom vantelesne oplodnje" Srpska spisateljica doživela golgotu: Osakatio me je!

Zoran Sinko

Estrada

"Muž me je varao tokom vantelesne oplodnje" Srpska spisateljica doživela golgotu: Osakatio me je!

Podeli vest

Milojkovićeva se prisetila najbolnijeg perioda u životu, kada je od strane partnera, umesto podrške, doživela izdaju.

Simonidu Milojković, nekadašnju novinarku, a sada spisateljicu, publika je zavolela romanom "Grabljivica", a osim nešto malo podataka, nikada nije iznosila detalje iz privatnog života.

Ipak, pre nekoliko godina otkrila je da joj je suprug bio neveran i to u periodu kada je bila na vantelesnoj oplodnji.

Foto: Zoran Sinko

 

- Najskuplje sam platila razvod. Ja sam se razvela tokom druge vantelesne oplodnje, kada smo suprug i ja pokušavali da dobijemo dete, a on je sve vreme mene varao i imao paralelnu vezu i to je najbolnije ljubavno iskustvo u mom životu. To više nije muško-ženski odnos, to je ljudsko-ljudski odnos, to te povredi kao čoveka. Pa, što mi, čoveče, nisi rekao, da ne idem tamo da se mučim, te vantelesne oplodnje nisu baš najprijatnija stvar kroz koju žena može da prođe?! Jedino me je to malo osakatilo… Kažu "Što te ne ubije, to te ojača". Nije… Što te ne ubije, to te osakati, barem u mom slučaju - ispričala je Simonida.

- Uvek sam živela ono što iz mene proizilazi. Ako volim, volim, ako ne, pakujem kofere i idem - zaključila je ona u emisiji "Magazin In".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija