• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

30.11.2023

14:45

Džejla Ramović progovorila o bolnom raskidu: "Ponosna sam na sebe"

ATAIMAGES

Estrada

Džejla Ramović progovorila o bolnom raskidu: "Ponosna sam na sebe"

Podeli vest

Džejla Ramović je poznata po tome što svoju privatnost čuva daleko od očiju javnosti.

Pevačica skoro nikada ne deli detalje iz ljubavnog života, ali se sada oglasila i priznala koliko joj je raskid teško pao.

- To je završena priča, prebolela sam ga. Često imam tu nedoumicu za razne stvari i uvek kada nečemu treba da dam drugu šansu uvek pomislim: „To je kao da bivšem daješ drugu šansu“. Verujem da ljudi mogu da se promene, ali ja nisam u ljubavi do sada davala druge prilike - iskrena je Džejla, a prenosi Alo.

Foto: printscreen instagram

 

- Ja otkako radim ne zavisim ni od koga i ne stavljam granice ako će mene nešto učiniti srećnom, trudim se da sebi udovoljim, posebno dok sam bila sama u Barseloni, ali kada samo doživela da je kafa na jednom aerodromu osam evra, tu sam podvukla liniju. Bila sam šokirana i tada sam sebi rekla: „Ovo je baš skupo“ - ispričala je Ramovićeva koja tvrdi da nema problem sa nekontrolisanim trošenjem novca.

- Ponosna sam na sebe jer znam kako sa novcem. Ulažem u sve po malo, trudim se da zadovoljim sva polja - tvrdi pevačica za Grand online.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija