• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

29.11.2023

12:14

Aco Pejović rekorder u Americi: Napravio spektakl sezone

Compass Holding, V. Obradovic

Estrada

Aco Pejović rekorder u Americi: Napravio spektakl sezone

Podeli vest

Aco Pejovič održao je turneju u Americi koja je završena pod sloganom "sold out" (rasprodato) budući da su svi koncerti srpskog pevača bili popunjeni i pre nego što se otisnuo preko okeana.

O sjajnoj atmosferi koja je vladala u svakom gradu koji je naš pevač posetio, svedoče snimci i fotografije, ali i reči organizatora, kao i samog Pejovića, koji nije pokušavao da sakrije oduševljenje:

Foto: Foto: Compass Holding, V. Obradovic

 

 

- Nisam prvi put u Americi, ali po prvi put ne mogu da izdvojim neki grad ili koncert. Gde god smo otišli bilo je fantastično - izjavio je Aco.

A gradovi u kojima su se održavali koncerti jesu Čikago, Detroit, Neplss na Floridi i Njujork, gde ga je čekalo jedno iznenađenje.

Na koncertu u Velikoj jabuci naime, došao je i Željko Vasić, koji je svojim prisustvom želeo da podrži svog kolegu.

Očekivano, na Pejovićev poziv popeo se na binu, pa su Njujorčani te veceri imali i događaj sezone.

Bilo kako bilo, Pejovoćev muzički putujući zemljotres nastavlja da trese, a sve u susret novom muzičkom albumu, koji se, kako kažu i njegovom timu, uveliko krčka!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija