• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

27.11.2023

21:06

Nakon vesti o Bogdaninoj trudnoći, Ražnatovići imaju još jedan razlog za slavlje! Veljko podelio sliku sa suprugom, čestitke samo pristižu

ATAIMAGES

Estrada

Nakon vesti o Bogdaninoj trudnoći, Ražnatovići imaju još jedan razlog za slavlje! Veljko podelio sliku sa suprugom, čestitke samo pristižu

Podeli vest

Veljko je podelio sliku sa Bogdanom i brojnim pratiocima saopštio kako njih dvoje danas proslavljaju 6 godina svog odnosa.

Sin pevačice Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović uživa u skladnom braku sa Bogdanom Ražnatović, sa kojom ima dva sina i čeka trećeg. Bogdana i Veljko su na ludi kamen stali 2019. godine, a vezu su započeli dve godine pre toga. 

Mladi bokser je na svom Instagram profilu podelio sliku sa suprugom i saopštio da danas proslavljaju 6 godina od dana kada su ušli u vezu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Вељко Ражнатовић (@ac3isb4ck)

 

- 6 godina - napisao je kratko Veljko i dodao emotikon crvenog srca, a čestitke su pristizale sa svih strana.

Podsetimo, Bogdana Ražnatović (devojačko Rodić), ponovo je trudna i čeka treće dete sa suprugom Veljkom Ražnatovićem. Oni već imaju dva sina, Željka i Krstana, a uskoro će porodica postati bogatija za još jednog dečaka.

Treći sin Ražnatovića će se zvati Ilijan. Inače, Ilijan je muško ime nastalo od imena Ilija. Izvorno, hebrejski glasi Elijjáhu i znači "moj Bog je Jahve". 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija