• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

25.11.2023

10:05

"Zaljubljena sam i uzvraćeno mi je": Zorica Marković priznala sve o vezi s mlađim muškarcem

Zoran Sinko

Estrada

"Zaljubljena sam i uzvraćeno mi je": Zorica Marković priznala sve o vezi s mlađim muškarcem

Podeli vest

Zorica Marković redovno je u centru zbivanja kada je reč o muškarcima, jer je čas u vezi sa starijim, a čas s mlađim od sebe. Ovoga puta je precizirala s kim je u vezi i da li planira udaju.

Zorica je sada, ponovo, pričala o privatnom životu i emotivnom statusu i tom prilikom istakla da nema nameru da staje na ludi kamen.

Foto: Zoran Sinko

 

 

- Ja se ponašam tako kako me energija nosi, a hvala Bogu imam je kao da imam nekih tridesetak godina. Vozim svoju priču i normalno da mi emocije sve ovo daju, trenutno sam zaljubljena i uzvraćeno mi je - rekla je ona u emisiji „Bez filtera sa Sarom Miom“.

Kada je reč o udaji, kaže da za taj korak ima podršku od sinova Ilije i Dejana, ali je ipak odučila da se više zvanično neće udavati.

- Pisali su da ću se udati za dečka koji je dvadeset godina mlađi od mene, naravno da se neću udavati. U mojoj kući postoje samo dva muškarca, to su moji sinovi Ilija i Dejan, mada mi oni kažu da se udam. Mi imamo drugarski odnos i kod nas nema tajni, sve karte na sto i u životu igramo otvorenih karata - zaključila je Zorica.

Foto: Zoran Sinko

 

 

Podsetimo, Zorica je nedavno pričala o muškarcu koji je ludo zaljubljen u nju.

- I sada hoće jedan da me ženi. On je 20 godina mlađi, samo čekam prsten. Mladoženja je malo viši od mene i mislim da ću morati štikle da nosim i verovatno belo odelo, ali razmisliću do maja sledeće godine. Tada ćemo organizovati svadbu - rekla je Zorica za "Informer".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija