• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

28.10.2023

12:38

Bila sam zatvorena u vitrini, počela sam da se gušim! Jovana Jeremić prvi put o susretu sa smrću, sa njom bilo još jedno dete

informer/printscreen

Estrada

Bila sam zatvorena u vitrini, počela sam da se gušim! Jovana Jeremić prvi put o susretu sa smrću, sa njom bilo još jedno dete

Podeli vest

Voditeljka Jovana Jeremić poznata je po ekstremnom ponašanju, a umela je da napravi haos i u detinjstvu, jedan takav potez umalo je i nju i njenog brata koštao života. Voditeljka jutarnjeg programa opisala je jedan umalo tragičan događaj iz detinjstva.

Naime, Jovana i njen brat su se u detinjstvu tokom igre zaglavili u vitrinu u kojoj su zamalo ostali bez vazduha i ugušili se, ali je njoj mozak radio brzinom svetlosti, pa ih je spasila i našla rešenje da ne ostanu bez života.

Foto: Prntscreen Pink

 

 

- Da mogu bacili bi me u septičku jamu, ali bih ja i iz septičke jame našla način da se izvučem. Kad sam bila mala zatvorila sam se sa svojim bratom u vitrinu za piće, tu nemaš vazuda. Počnem da se gušim, imala sam pet godina, to je istina. Moj brat Aca isto je počeo da se guši, isto pet godina. On je krenuo da gubi svest, ja sam bila svesna da ćemo da se ugušimo, da je to to - počela je Jovana i dodala:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

 

- To su ogromne kafanske vitrine, tu se stavlja piće, dihtuje i ne možeš da izdađeš. Meni proradi kefalo, setim se da ima sudopera koja je povezana i da postoji cev koja je povezana. Izvukla sam onu cev i kroz slivnik smo on i ja disali pola sata dok nas nisu našli. Ako sam to preživela, ima da prežim sve ostalo. To je instikt za preživljavanje. Čovek uvek treva da se bori i ne sme da dozovli da mu bilo šta pomuti um - ispričala je Jeremićeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija