• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G.

24.10.2023

21:45

Poznata pevačica pretučena u Skoplju! Prebila je bivša žena njenog sadašnjeg muža

Public

Estrada

Poznata pevačica pretučena u Skoplju! Prebila je bivša žena njenog sadašnjeg muža

Podeli vest

Makedonska pevačica napadnuta je u noćnom klubu u Skoplju, a incident se dogodio dva sata iza ponoći.

Poznata pop pevačica Elena Risteska napadnuta je u Makedoniji. Kako pišu tamošnji mediji, pevačica je pretučena u noćnom klubu u Skoplju, a iza svege navodno stoji bivša žena pevačicinog sadašnjeg supruga.

 

Incident se dogodio kasno noću, konkretno u dva sata iza ponoći. Radi se na rasvetljavanju slučaja. Evrovizijska predstavnica se oglasila na društvenim mrežama.

Želim da obavestim javnost i medije u vezi sa napisima vezanim za moje ime. Tačno je da sam napadnuta i da je podneta krivična prijava. Očekujem da policija odradi svoj deo posla i razreši slučaj. Očekujem podršku od svih vas jer za ovu situaciju nisam dala povod. Ne sekirajte se, dobro sam i pozdravljam sve vas koji mi dajete podršku. Posle 21 godine karijere, građenja mog imena i renomea na pristojan i neskandalozan način, mislim da ovako nešto nisam zaslužila, da se moje ime provlači u takvom kontekstu. I pored svega, nastavljam da pevam za svoje fanove - napisala je ona na Instagramu.

Foto: printscreen instagram

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija