• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

18.10.2023

23:55

"Plačem po pet dana!" Džejla Ramović o raskidu i emotivnom statusu

ATAIMAGES

Estrada

"Plačem po pet dana!" Džejla Ramović o raskidu i emotivnom statusu

Podeli vest

Pevačica Džejla Ramović progovorila je o karijeri, studijama, ali i ljubavnom statusu.

Džejla Ramović je najmlađa pobednica "Zvezda Granda", nakon čega je započela uspešnu solo karijeru. Ipak, ona nije želela da zanemari obrazovanje, te pored nastupa prati i onlajn predavanja na fakultetu.

- Nisam ja samo u Srbiji, poslovno sam ovde, ali sam dosta vremena u Sarajevu. Donedavno sam živela u Barseloni, a sad sam se vratila na staro. Sad je mnogo lakše, imam onlajn predavanja, lap-top je stalno sa mnom. Roditelji žele da završim fakultet, nikad nisam ni htela da prekinem. Svesni su da je bolje da studiram onlajn, roditelji su od početka verovali u mene, imamo zdrav odnos - istakla je Džejla.

Foto: Miloš Rafailović

 

Pevačica je otkrila i da je nedavno raskinula, pa dodala je da je danima emotivna. 

Nisam zaljubljena, ali sam bila. Nije me uzdrmao raskid. Na nekim poljima ide, a na nekim ne. Promenljiva je situacija. Nemam tip, ali mora da bude ambiciozan i da se trudi, da radi. Mora da bude jači od mene emotivno. Ja, evo, pet dana već plačem. Za sve ikad! Šta god vidim, šta god pročitam, baš sam ranjiva ovih dana - priznala je za Blic.

Osvrnula se i na uspeh njene koleginice Aleksandre Prijović, a na nekim od brojnih koncerata je i prisustvovala.

- Bila sam u Beogradu na njenom koncertu, ići ću na još jedan. To je jedan ogroman uspeh. Otići ću i na sarajevski koncert. Ona ima koncerte i u Nišu! Vredi otići na tako nešto - kazala je Ramovićeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija