• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2023

09:43

Džejla Ramović odustala od studiranja u Barseloni! Pevačica prelomila, vraća se u Goražde

ATAIMAGES

Estrada

Džejla Ramović odustala od studiranja u Barseloni! Pevačica prelomila, vraća se u Goražde

Podeli vest

Džejla Ramović važi za jedno najkulturniju osobu na estradi. Njena energija i harizma plene, a o pevanju nećemo ni da pričamo. Njene vokalne sposobnosti svakog ostave bez teksta.

Skoro niko nije znao da je Džejla Ramović odustala od studiranja. Pevačica je nakon završetka srednje škole otišla na studije u Barselonu, a onda došlo do neočekivane promene.

- Nigde ja ne žurim. Obrazovanje mi je na prvom mestu. Bitno mi je da se školujem i da imam alternativu u životu. Neće mi muzika pobeći nigde - poručila je tada Džejla za medije, nakon čega je upisala fakultet u Barseloni, gde se i preselila odmah zatim.

Ramovićeva je za to vreme povremeno dolazila u Srbiju kako bi promovisala pesme, ali fakultet joj je bio na prvom mestu. 

Foto: ATA Images

 

- Shvatila sam da mi je isuviše naporno da pet dana nedeljno pratim predavanja u Barseloni, a onda da za vikend putujem u grad u kom nastupam ili u posetu kod roditelja u Goražde ili kod sestara u Sarajevo ili Mostar. U jednom momentu je počelo da ispašta i jedno i drugo, i studiranje i karijera. Zato sam donela odluku da se vratim nazad u Sarajevo da živim i da odatle pratim predavanja na fakultetu onlajn. Jednostavno je tako mnogo praktičnije jer je život u Barseloni jako skup, a tamo zbog obaveza ovde provodim sve manje vremena - otkrila je Džejla u razgovoru za "K1".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija