• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Glorija

27.09.2023

21:00

(FOTO) Ovaj filmski producent je muž Milene Predić! Zbog njega je deset godina batalila karijeru i rađala decu

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Estrada

(FOTO) Ovaj filmski producent je muž Milene Predić! Zbog njega je deset godina batalila karijeru i rađala decu

Podeli vest

Jedno vreme njena filmska karijera bila je na pauzi te je u poslednjih 10 godina imala tek tri filmske uloge.

Glumica Milena Predić nakon nekoliko godina pauze, ponovo se našla u žiži javnosti u koju ju je vratila glavna uloga u filmu "Sveta Petka:Krst u pustinji".

Međutim, pauza koju je napravila bila je opravdana i svakako joj je promenila život. Tokom tog perioda ostvarila se kao majka rodivši sinove Savu (10) i Iliju (8). Nije želela da propušta nijedan segment njihovog odrastanja te se posvetila kućnim obavezama i poziv glumice stavila na čekanje. U ovoj odluci velika podrška bio joj je suprug Marko Jocić koji je ujedno i filmski producent.

Zanimljivo je da su se Milena i Marko upoznali zahvaljujući filmu. Radili su zajedno "Zonu mrtvih" Milana Todorovića i Milana Konjovića.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Šest meseci posle toga putevi su nam se ukrstili i brzo smo se prepoznali. Našla sam svoju srodnu dušu baš u profesiji, koja je specifična, nema klasično radno vreme i posao nam zapravo postane način življenja, jer ga, kad radimo na nekom projektu, u većini slučajeva "donosimo" kući. I brzo smo se navikli na to. Marko je i odrastao na taj način, potiče iz filmske porodice, njegov otac Slobodan Viki Jocić takođe je producent, a pokojna majka Vera bila je montažer, te je odrastao uz filmove, odlazio na setove, igrao se kraj kulisa - govorila je svojevremeno Milena u intervjuu za Gloriju.

Ona je objasnila i kako je oduvek znala da će biti majka sinova, a ta želja joj se i ostvarila.

Naš narod lepo kaže: "Pazi šta želiš, možda ti se i ostvari." Dugo sam priželjkivala da imam mnoštvo poslovnih obaveza, pošto u poslednje tri-četiri godine uopšte nisam glumila.  Kad smo dobili decu, nepravedno smo se podelili, suprug je radio, a ja sam sve vreme brinula o klincima. Arhetipski, bila sam u kući i čuvala ognjište, a on je lovio zver da nas sve nahrani. Rodila sam dvoje dece zaredom i želela sam da budem uz njih dok su bili baš mali, ali sam, s druge strane, osećala i potrebu da glumim. Verujem da svaka majka razmišlja na sličan način kad treba da pomiri posao i porodični život. Ali, uz dobru organizaciju, rad, red i disciplinu, sve se može - rekla je Milena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

Srbija je na putu ka vaskrsenju nacionalnog identiteta! Narod se dozvao pameti, ne dozvoljava da ga vode oni koji samo pljuju! (VIDEO)
Live TV

Srbija je na putu ka vaskrsenju nacionalnog identiteta! Narod se dozvao pameti, ne dozvoljava da ga vode oni koji samo pljuju! (VIDEO)

Jedna od glavnih promotera teorije da su Srbi zločinački narod Sonja Biserko, govorila je za ekstremistički portal Slobodna Bosna. Biserko je primetila jednu tačnu činjenicu, da Srbija ni na koji način neće u dogledno vreme priznati genocid u Srebrenici. Ovu izjavu komentarisao je gost "Info jutra" Informer televizije Bojan Borovčanin, predsednik udruženja građana "NIT".

17.06.2024

10:41

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)
Live TV

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)

U noći između petka i subote, sat vremena nakon ponoći, u centru Leposavića, privedena su dva maloletnika, zbog, kako su potvrdili, pevanja pesama na jednom rođendanu. Tzv. Kosovska policija ih je, kažu, prskala suzavcem i primenjivala silu sve do policijske stanice. Na ovu temu za Informer govorio je Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku.

17.06.2024

09:59

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija