• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

23.09.2023

08:00

Jedan vlasnik producentske kuće, drugi biznismen! Ovo su muževi Ane Mihajlovski, od oba se razvela

instagram/an_amihajlovski

Estrada

Jedan vlasnik producentske kuće, drugi biznismen! Ovo su muževi Ane Mihajlovski, od oba se razvela

Podeli vest

Voditeljka Ana Mihajlovski nerado priča o privatnom životu za medije, a iza sebe ima dva braka.

Ljubavni život Ane Mihajlovski oduvek intrigirao javnost, a njen prvi suprug bio je Goran Stamenković, vlasnik producentske kuće "Emotion", sa kojim je dobila ćerku Ivu.

Njih dvoje su nakon razvoda ostali u dobrim odnosima, a sa ćerkom su čak išli i na zajednička putovanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Stamenkovic (@st.goran_)

Ana je nakon kraha prvog braka ponovo stala na "ludi kamen", i to sa biznismenom Mirkom Grubinom. Sa njim je dobila dvoje dece, sina Petra i ćerku Zoju, a razveli su se 2017. godine.

- Taj drugi brak umnogome zavisi od toga koliko ste rešili repove sa prvim brakom, a to je uglavnom nemoguće. Ako su tu deca, prvi muž je vaša porodica! Ne možete ga izbrisati gumicom jer vašem detetu treba. E to je ono što drugi brak ne može da podnese. Ne možete ni vi da podnesete dve porodice za hendlovanje, jednog bivšeg, jednog sadašnjeg, a kada vidite da vaše dete trpi, onda vam nikakva ljubav ne pomaže, jer dete vam je nesrećno, koga briga za brak - napisala je jednom prilikom voditeljka na Instagramu.

Posle razvoda od Mirka, pisalo se da je Ana od njega dobila luksuzan stan u kojem je nastavila da živi sa decom, ali je ona to demantovala.

Foto: Instagram/printscreen

 

 

- Stan u kojem živim sa decom sam kupila sama, na kredit koji sama i otplaćujem - rekla je svojevremeno voditeljka.

Jedini muškarac kojeg je Ana predstavila javnosti nakon dva razvoda bio je glumac Vuk Kostić, sa kojim se zabavljala nekoliko meseci, krajem 2019. i početkom 2020. godine, a njihova romansa izazvala je veliku pažnju.

Foto: ATA Images

 

 

Voditeljka i glumac prvi put su se u javnosti pojavili zajedno na promociji serije "Južni vetar" u februaru 2020. godine.

- Došla sam da uživam ovde i ispratim šta se dešava. Ne pitajte me ništa u vezi sa Vukom i mojim privatnim životom, jer ne bih sada da pričam o tome - rekla je tada voditeljka za medije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija