• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

21.09.2023

17:17

(FOTO) Dragan Mićanović uslikan sa mlađanom plavušom! Lepa devojka privukla mnoge poglede, svaka ćast ćale

Estock - Časlav Vukojičić

Estrada

(FOTO) Dragan Mićanović uslikan sa mlađanom plavušom! Lepa devojka privukla mnoge poglede, svaka ćast ćale

Podeli vest

Dragan Mićanović ponosno je došao na premijeru filma ruku pod ruku sa mlađom ćerkom koja neodoljivo liči na njega.

Lena je srednjoškolka i veoma zainteresovana za modu i putovanje.

 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

S druge strane, njegova starija ćerka Iva bukvalno je kopija svoje slavne mame Ane Sofrenović koja i dan danas izgleda fenomenalno.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Iva studira u inostranstvu i veliki je ponos svojim roditeljima.

Foto: Instagram

 

 

Dragan se 1998. godine oženio glumicom Anom Sofrenović sa kojom se dugo zabavljao. Venčali su se u ponoć samo u prisustvu roditelja. Iste godine su dobili ćerku Ivu, a šest godina kasnije Lenu. Posle bombardovanja 1999. godine Dragan je sa porodicom otišao u London. Prvih šest meseci nije mogao da nađe posao. Pošto su potrošili sav novac, malo mu je falilo da se prijavi da bude perač prozora. Otišao je na audiciju za Gloub teatar i dobio je ulogu Fortinbrasa u predstavi "Hamlet". Tako je započeo inostranu karijeru. Najviše je glumio u serijama i filmovima britanske produkcije. 2011. godine se razveo od supruge, ali ostali su u korektnim odnosima i nastavili su da sarađuju, piše Biografija.org.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija