• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.09.2023

22:35

Anastasija i Gudelj prave tri gala svadbe! Pored veselja u Sevilji, biće organizovano u Srbiji i Bosni

Shutterstock/društvene mreže

Estrada

Anastasija i Gudelj prave tri gala svadbe! Pored veselja u Sevilji, biće organizovano u Srbiji i Bosni

Podeli vest

Anastasija i Nemanja Gudelj uživaju u ljubavi i nakon crkvenog venčanja planiraju da organizuju čak tri svadbe.

Prva svadba će biti u Sevilji, gde žive, druga u Trebinju, rodnom gradu fudbalerovih roditelja Olivere i Nebojše, dok je treća planirana za Beograd.

Mladenci su se odlučili na ovaj potez kako bi ispoštovali sve goste, ali i svoje porodice.

- Mladenci su se nedavno zakleli jedno drugom na večnu ljubav u crkvi, što je odjeknulo kao bomba, a sada je red da se to i proslavi. Veselje će, kako planiraju, biti upriličeno na čak tri lokacije. Oboma im je važno da svi članovi njihovih porodica budu srećni i zadovoljni, ali i njihovi prijatelji. Tako će zabava biti u tri zemlje: Srbiji, Bosni i Hercegovini i Španiji. Ražnatovići i Gudelji su familije koje vole slavlja i to njima neće predstavljati problem. Nemanja i Anastasija već razmišljaju o datumima da bi se sve organizovalo kako dolikuje i u skladu sa obavezama koje sportista ima prema klubu. Oni ne žele nikoga da opterećuju, već su sve preuzeli na sebe - priča izvor za Kurir.

Foto: Instagram prntscreen/raznatovicanastasija

 

Prema njegovim rečima, to neće biti klasična svadba.

- U Sevilji će to biti zabava za prijatelje i Nemanjine saigrače iz kluba, u Beogradu i Trebinju za porodicu i prijatelje. Sada razmatraju sve detalje i uskoro će početi organizaciju - završava naš izvor. Ekipa Kurira letos je posetila Trebinje. Tada samo obišli kuću Nemanjinog oca u kojoj su nas ugostile Gudeljeve strine, iako nisu očekivale goste. - Dobro došli. Nemanja je sin mog devera. Predivno dete. Pre dvadesetak dana je bio sa Anastasijom. Prelepa, pitoma, fina, sedela je tu s nama. Mogli su da budu u hotelu u Trebinju, ali su oboje želeli da budu ovde na selu. Ona je toliko obična, oduševljena ovim mestom, ne interesuje je grad - rekla je tada ponosna strina. Ništa manje reči hvale nije imala ni druga strina.

- Anastasija mi se jako sviđa. Znate šta sam joj ja rekla? Rekoh: "Preuzmi sve u svoje ruke i da počineš pod starost ovde." Vole se i čim je to lepo sve, neka deca uživaju. Divno dete, lep su par i samo mogu da kažem reči hvale - ponosno je rekla. Sve pohvale za Nebojšu, suprugu Olju i kompletnu familiju imaju i Trebinjci, ali i komšije, koje jedva čekaju veselje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milićević u Kumanovu: Srbi su slobodarski, a ne genocidan narod
Politika

Milićević u Kumanovu: Srbi su slobodarski, a ne genocidan narod

Ministar bez portfelja Đorđe Milićević večeras je u Kumanovu prisustvovao obeležavanju 11. godišnjice Kulturno umetničkog društva „Srpski vez” gde je poručio da "Srbi nisu genocidan već slobodarski narod", kao i da istorijsko prijateljstvo srpskog i makedonskog naroda ne mogu da pokvare političari koji služe tuđim interesima a ne interesima svog naroda.

15.06.2024

22:18

Marko Đurić: Zahvaljujući beskompromisnoj politici koju sprovodi predsednik Vučić, institucije u Srbiji se obračunaju sa kriminalom i korupcijom
Politika

Marko Đurić: Zahvaljujući beskompromisnoj politici koju sprovodi predsednik Vučić, institucije u Srbiji se obračunaju sa kriminalom i korupcijom

Što je odlučnija politika protiv kriminalaca i ubica, to su i snažniji otpori onih koji na sve načine pokušavaju da osujete i zaustave tu borbu, jer znaju da je na čelu nje Aleksandar Vučić, navodi se u saopštenju potpredsednika Glavnog odbora SNS Marka Đurića povodom objavljene "skaj" prepiske između kriminalnih vođa sa teritorije Balkana.

15.06.2024

21:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20