• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M. Š. - D. I.

03.09.2023

16:40

"Voleo bih da mi ćerka bude kao Tea i Karleuša", Desingerica u Informerovom podkastu o supruzi i ćerkici, Maji i eksplicitnim nastupima! (VIDEO)

Informer/Miloš Rafailović

Estrada

"Voleo bih da mi ćerka bude kao Tea i Karleuša", Desingerica u Informerovom podkastu o supruzi i ćerkici, Maji i eksplicitnim nastupima! (VIDEO)

Podeli vest

Kontroverzni Dragomir Despić Desingerica koji je protekle nedelje gostovao i emisiji "INFO DAN" i imao debatu sa novinarkama Informera na temu ponašanja na nastupima na kojima, između ostalog, udara publiku patikom, bio je gost i našeg podkasta. Desingerica je u Informerovom podkastu "otvorio dušu" i progovorio o porodici, neuspesima, neobičnim nastupima i ćerki koju bi podržao da bude pevačica.

Nakon burne emisije u studiju Informera u kojoj je Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica ušao u sukob sa novinarkama Informera, gost našeg podkasta je upravo ovaj poznati reper i tiktoker. 

Foto: Informer

 

 

O emisiji u kojoj je gostovao Desingerica već danima bruji čitava Srbija. Jedni smatraju da su reperovi stavovi potpuno ispravni, dok drugi podržavaju stavove naših novinarki. 

Ipak, iako deluje čelično i propagira sebe kao snažnog muškarca dok emotivce naziva ‘cavama’, Desingerica je u našem podkastu pokazao upravo ovu stranu  ličnosti, pa je u jednom trenutku zaplakao. 

Sa njim smo razgovarali  o njegovom detinjstvu, odrastanju, kako je upoznao sadašnju supugu Nevenu i estradi, za koju kaže da joj ne pripada. 

- Ljudi su ljubomorni na mene, zameraju mi udaranje patikom. Pa neće babe da me slušaju, već klinci, kako to ljudima nije jasno. Ali, meni prilaze čak i žene, tresu se kad me vide. Morao sam da iščupam kablove od interfona da me ne bi proganjale obožavateljke - ispričao je on u podkastu Informer TV. 

Foto: Masha Bandjur

 

 

Rekao nam je i da ga je supruga Nevena odmah pozvala kada je videla njegov snimak sa Majom Marinković. Takođe, Desingerica priznaje da mu je često potreban mir i da ga pronalazi u vikendici u kojoj voli da kuva i sprema specijalitete za najbliže prijatelje. 

Reper je govorio i o zabrani da peva u Banjaluci, snimcima koje je gledao a na kojima ne Draško Stanivuković, ali i kako je provodio dane u bolnici kada je imao ozbiljnu povredu koja mu je prekinula karijeru profesionalnog košarkaša. 

Kada je reč o estradi sviđa mu se rad mnogih kolega, a na pitanje da li bi dozvolio ćerki da se bavi pevanjem, rekao je: 

- Bih, što da ne. Nek izgleda i kao Tea Tairović ili Karleuša, pa one su jako uspešne. Svako bi voleo da ima takve ćerke. 

Da li bi ikada ušao u Zadrugu, zašto je zaplakao u podkastu i sa kojom narodnom pevačicom bi uradio duet gledajte u ponedeljak u 16 časova na Informer TV.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija