• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet/Informer

01.09.2023

14:45

Dalila Dragojević dobila žestoke batine zbog Dejana!? Devojka se obračunala sa njom na splavu, evo zašto!

ATAIMAGES

Estrada

Dalila Dragojević dobila žestoke batine zbog Dejana!? Devojka se obračunala sa njom na splavu, evo zašto!

Podeli vest

Dalila Dragojević dobila je batine pre desetak dana ispred jednog splava u Beogradu, a sada je navodno otkriveno i zbog čega.

Nju je jedna devojka napala, tvrdi izvor, navodno zbog toga što je blatila svog bivšeg supruga Dejana Dragojevića, pobednika "Zadruge 5".

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Dalila je u poslednje vreme svuda pljuvala Dejana Dragojevića i njegovu devojku, a izgladila je odnos sa Aleksandrom Nikolić, što je mnoge zbunilo. Kada je izašla sa splava, devojka koja je takođe bila gošća krenula je za njom i pitala je kako je nije sramota da proziva Dejana nakon svega. Dalila joj je tada rekla da se pomeri i da nema o čemu da priča sa njom, palo je par teških reči, a onda je krenula tuča. Verovatno nije očekivala da će se suparnica koja je verbalno branila Dejana i fizički obračunati sa njom - rekao je izvor za medije.

Kurir je prvi pisao o ovom incidentu.

Foto: Prinskrin

 

- Nisam videla njeno lice jer je bila savijena. Tek kad ih je taj momak razdvojio, videla sam da se radi o Dalili, ona je dobila batine, i to žestoke, ali zbog čega ne znam. Kad sam se vratila na splav, ispričala sam svom društvu za incident, a oni su mi rekli da Dalilu često viđaju na tom splavu i da se ponaša nevaspitano i bahato. Dva dana nakon toga jedna moja drugarica mi je rekla da je gledala snimak na kom se videlo kako se Dalila bije. Ja snimak nisam videla, ali sam gledala tuču uživo - govorila je devojka koja je bila na licu mesta.

Dejan se ovim povodom nije oglašavao, ali je u više navrata izjavljivao da ga bivša žena uopšte ne zanima.

- Da padne na ulici ne bih joj pomogao, ne zanima me ta persona - govorio je Dejan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija