• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Avaz.ba/Informer.rs

01.09.2023

12:10

Oglasilo se Tužilaštvo u slučaju pevača "Zvezda Granda" koji je usmrtio čoveka! Pobegao s mesta nesreće, a sad su svi u šoku

YouTube prntscreen/The Pertfect Eye

Estrada

Oglasilo se Tužilaštvo u slučaju pevača "Zvezda Granda" koji je usmrtio čoveka! Pobegao s mesta nesreće, a sad su svi u šoku

Podeli vest

Učesnik "Zvezda Granda", Mahir Petrović osumnjičen je da je 31. jula 2023. godine svojim "audijem" usmrtio pešaka i pobegao s mesta nesreće, neće ići u pritvor, odlučilo je Tužilaštvo.

On će se zajedno s ocem Irfanom, koji mu je pomogao u uklanjanju tragova, braniti sa slobode, potvrđeno je za portal "Avaza" iz Tužilaštva Srednjobosanskog kantona.

Foto: YouTube prntscreen/The Pertfect Eye

 

 

Naime, u odgovoru Tužilaštva SBK navedeno je da se istraga provodi, te da nije bilo neophodno predlagati ovu meru zadržavanja u pritvoru.

- Tužilaštvo provodi istragu protiv M.P. zbog krivičnog dela teška krivična dela protiv sigurnosti javnog prometa i neukazivanje pomoći osobi povređenoj u saobraćajnoj nesreći, dok se I.P. tereti za krivično delo pomoć učiniocu poslije učinjenog krivičnog dela.

- Tužilaštvo je u saradnji s policijom obezbedilo dokaze, te ocenilo da nije neophodno predlagati meru pritvora. Inače, stav je sudske prakse da je ovo restriktivna mera i primenjuje se samo u situacijama koje su propisane Zakonom o krivičnom postupku Federacije Bosne i Hercegovine - odgovoreno je iz Tužilaštva SBK.

Foto: YouTube prntscreen/The Pertfect Eye

 

 

Podsećamo, 31. jula 2023. godine u PS Gornji Vakuf - Uskoplje je prijavljeno da se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je smrtno stradao pešak J.B., dok je vozač putničkog motornog vozila pobegao s mesta nesreće.

- Operativnim radom na terenu policijski službenici PU Bugojno su došli do saznanja da je osumnjičeni za izvršenje predmetog krivičnog dela M.P., rođen 1997. godine, iz Gornji Vakuf-Uskoplja, koji je u trenutku saobraćajne nesreće upravljao putničkim motornim vozilom marke Audi, dok je za krivično delo pomoć počinitelju posle učinjenog krivičnog dela osumnjičen I.P., rođen 1972. godine, iz Gornji Vakuf-Uskoplja - navodi se u saopštenju MUP-a SBK.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Težak sudar u Mirijevu: Ima povređenih, Hitna pomoć na licu mesta!
Hronika

Težak sudar u Mirijevu: Ima povređenih, Hitna pomoć na licu mesta!

U Mirijevu, tačnije na uglu ulica Koste Nađa i Rudi Čajeveca, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su se sudarila dva automobila. Nezgoda je izazvala zastoj u saobraćaju, a jedno vozilo je čak udarilo u banderu i zaustavilo se na trotoaru, dok je drugo ostalo na sred raskrsnice.

16.06.2024

23:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija