• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

30.08.2023

13:10

Vozni park vredan milione! Na svadbi Darka Lazića samo besne mašine, prizor k'o iz Monte Karla!

Informer/shutterstock/maša banđur

Estrada

Vozni park vredan milione! Na svadbi Darka Lazića samo besne mašine, prizor k'o iz Monte Karla!

Podeli vest

Pevač Darko Lazić danas će se venčati u crkvi, a na slavlje kome će prisustvovati 520 zvanica neki od gostiju su došli u automobilima vrednim i nekoliko stotina hiljada evra.

Bliži se trenutak kada će Darko i Katarina reći sudbonosno da, a ono što je mnogima zapalo za oko jeste "lamborgini" u kojima će se mladenci provozati nakon venčanja, a koji košta 320.000 evra.

Foto: Foto: Maša Banđur

 

Lazić je dao gomilu para kako bi napravio gala svadbu, ali su i gosti pokazali svoja luksuzna vozila!

Foto: Informer

 

Kola marke "mclaren" čija je cena oko 500.000 evra privukla su posebnu pažnju, ne samo dizajnom već i upadljivom bojom.

Foto: Informer

 

Ni "audi R8" nije ostavio nikoga ravnodušnim, a vlasnik je za njega izdvojio pozamašnu svotu novca - oko 300.000 evra!

Foto: Informer

 

Luksuzni četvorotočkaš, "mercedes" G klase, košta oko 160.000 evra, a kod nas ga voze mnoge javne ličnosti. S obzirom na to da je ovo jedan od omiljenih automobila na estradi, nije isključeno da pripada nekom Darkovom kolegi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija