• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.08.2023

10:34

Otkriveno šta znače boje na Karleušinim albumima! Iza Jeleninih fotki krije se jaka simbolika

instagram prntscreen/karleusastar

Estrada

Otkriveno šta znače boje na Karleušinim albumima! Iza Jeleninih fotki krije se jaka simbolika

Podeli vest

Jelena Karleuša u razmaku od sedam dana objavila je dva albuma i tako oborila sve rekorde na estradnoj sceni, a osim činjenice da su joj pesme na oba projekta dijametralno različite, sada je otkriveno i šta predstavljaju boje koje dominiraju na njenim najnovijim fotografijama.

I dok su na albumu Jelene Karleuše "Alpha" dominantne boje crna, metal i neon zelena, na "Omegi" su primetne bela i ljubičasta. 

Foto: Promo

 

 

Sve to nije bez razloga, što je precizno objasnio i jedan fan pop zvezde.

- ALPHA: crno, metal, neon. OMEGA: belo, staklo, ljubičasto. Ljubičasto je JK na OMEGA coveru, zato što je komplementarna/suprotna boja neonu s ALPHE" - objasnio je momak, a njegova objava naišla je na oduševljenje fanova.

Foto: Printscreen You Tube

 

 

- ALPHA je metal jer čvrstoća, OMEGA staklo - fragilnost. Neon je upečatljiv, GLEDAJ ME, zaje*ancija vajb, ego trip. Iako je to jasno verojatno svima, ali kao da se ispiše, jer vidim da neki nisu baš povezali. Takođe, kroz staklo (OMEGA) vidiš; dakle pesme kroz koje "vidiš" emocije. Kroz metal "ne vidiš" ništa. Zvuk je "težak"/neprobojan. "Moje si*e tu su k'o pancir", itd" - naveo je ovaj momak.

Od 18 novih pesama za sada je samo jedan spot, za pesmu "Karlyb*tch", a isti je koštao neverovatnih 250.000 evra, što ga čini najskupljim na ovim prostorima.

Sve ostalo su vizualizeri, a kako je objasnio Jelenin najbliži saradnik i prijatelj Zoran Birtašević, to je samo uvod.

- Vizualizeri nisu umesto videa. Oni su introi u Special Event - napisao je on na Tviteru.

Inače, fanovi po društvenim mrežama spekulišu i o mogućnosti trećeg albuma Jelene Karleuše, ali takve informacije sa strane nje i njenog tima nema.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija