• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/24sedam

13.08.2023

11:22

Udata je za košarkaša, jednom se pojavila u javnosti! Petar Grašo ima rođenu sestru koja čuva svoju privatnost!

Skaymusic

Estrada

Udata je za košarkaša, jednom se pojavila u javnosti! Petar Grašo ima rođenu sestru koja čuva svoju privatnost!

Podeli vest

Petar Grašo ima rođenu sestru - Buga Grašo Radošević, koja je mlađa od njega i trudi se da čuva svoj identitet.

Međutim, sestra poznatog hrvatskog pevača poznata je javnosti i zbog svog supruga. Naime, Buga je udata za hrvatskog košarkaša Leona Radoševića koji igra za klub Alba.

Kako on trenutno igra u Nemačkoj, Petrova sestra tamo živi već godinama. Par je osnovao porodicu, a Grašo je postao ujak malene Leni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by showbuzz.hr (@showbuzzhr)

Iako se ne viđaju često, hrvatski mediji navode da su brat i sestra veoma bliski. Buga je tako dominirala na venčanju Petra i Hane Huljić, a tamošnji mediji uslikali su je u crnom kompletu sa šljokicama.

Poznaje Severinu

Poznato je da se Severina Vučković druži sa kolegom, pa poznaje i Petrovu sestru. Pevačica je još 2015. godine objavila fotografiju sa Bugom i Grašom, dok je on još bio u vezi sa Danijelom Martinović, što je možda i njihova jedina uspomena za javnost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Inače, Buga je imala jedan javni nastup 2022, jer je umesto brata preuzela nagradu "Večernjakova ruža", kada je proglašen pevačem godine. On je tada imao zakazan koncert u zagrebačkoj Areni, te je Buga umesto njega uzela priznanje.

- Sigurna sam da je ovo najlepši poklon za njegov sutrašnji rođendan - rekla je tada pevačeva sestra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija