• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

23.07.2023

22:45

(FOTO) Rasna i sa 13 godina! Velike grudi, široki bokovi: Nema šanse da pogodite ko je starleta sa fotke!

Instagram printscreen

Estrada

(FOTO) Rasna i sa 13 godina! Velike grudi, široki bokovi: Nema šanse da pogodite ko je starleta sa fotke!

Podeli vest

Hrvatska pevačica Nives Celzijus se oduvek dičila svojim atributima.

Godinama unazad ona objavljuje seksi fotografije na mrežama i oblači se provokativno u javnosti, uvek ističući u prvi plan svoje bujno poprsje koje joj je postalo zaštitni znak.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

 

Kako bi pokazala i dokazala da je taj zaštitni znak oduvek imala, Nives je sa svojim pratiocima na Instagramu jednom prilikom podelila fotografiju za koju je napisala da je snimljena kada je imala samo 13 godina.

Ovo sam ja sa 13 godina. Mora da sam bila jako napredna i već sa 13 stavila silikone - šaljivo je pevačica prokomentarisala fotografiju.

Foto: Instagram printscreen

 

 

Kako se može videti na pomenutoj fotografiji, Nives je bila itekako napredna za taj uzrast i već skoro potpuno oformljena devojka sa velikim grudima i širokim bokovima. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija