• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

08.07.2023

16:50

(FOTO) Zavirite u dom Slobe Radanovića od pola miliona evra! Nikad viđeni kadrovi luksuzne vile i bazena sa staklenom ogradom i hidromasažerima

ATA Images

Estrada

(FOTO) Zavirite u dom Slobe Radanovića od pola miliona evra! Nikad viđeni kadrovi luksuzne vile i bazena sa staklenom ogradom i hidromasažerima

Podeli vest

Nežnija polovina folk pevača Slobe Radanovića objavila je fotografiju prostranog dvorišta koji se nalazi u sklopu njihovog doma, a kadrovi bazena izazvali su lavinu komentara na društvenim mrežama.

Pevač Sloba Radanović minule je godine pazario kuću u Višnjičkoj banji za koju je, kako se spekulisalo u medijima, dao oko pola miliona evra. Njegov dom, koji deli sa suprugom Jelenom, njenim sinovima i naslednikom Damjanom, ima oko 450 kvadratnih metara i na dva nivoa je.

Foto: ATAIMAGES

Sloba Radanović, Jelena Radanović

Upravo je sada njegova nežnija polovina na mrežama podelila kadrove dvorišta u kome se nalazi i bazen.

Foto: printscreen instagram

Obaja Jelene Radanović

Naime, ona je objavila trenutke kako se rashlađuju u bazenu, kako ona, tako i njena deca iz prvog braka, te njihovi drugari. Bazen je prilično prostran i modernog izgleda, a poseduje i hidro masažere. Ograđen je staklenom ogradom, a ka njemu vode stepenice kako bi se postepeno ulazilo u isti.

Foto: Društvene mreže

Objava Jelene Radanović

Podsetimo, Jelena i Sloba Radanović poslednjih su nedelja bili u centru medijske pažnje, nakon što je bivši suprug pevačeve izabranice fizički napao Radanovićevu naoičigled zajedničkog deteta


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija