• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/D.S

06.06.2023

15:30

SRAMOTA BI BILO DA POSLE 20 GODINA IMAM TREMU, ALI OSEĆAM VELIKU ODGOVORNOST! Ksenija Bujišić podelila svoje utiske prvog jutra na Informer TV!

Zoran Sinko

Estrada

SRAMOTA BI BILO DA POSLE 20 GODINA IMAM TREMU, ALI OSEĆAM VELIKU ODGOVORNOST! Ksenija Bujišić podelila svoje utiske prvog jutra na Informer TV!

Podeli vest

Voditeljka Ksenija Bujišić danas je imala svoj prvi radni dan na novom radnom mestu televiziji Informer, na koju je prešla nakon otkaza na "Prvoj TV".

Voditeljka je sa širokim osmehom na licu i puna entuzijazma započela svoje prvo jutro na Informerovoj televiziji, a nakon završetka programa podelila je svoje prve utiske. 

- Moj lični utisak je da je nama bilo mnogo lepo u studiju, da smo imali super goste i da smo informisali gledaoce na pravi način. Energija koja je vladala u našem studiju, osetila se putem kamere, ako su i gledaoci uživali kao i mi onda je definitivno sve proteklo kako treba - rekla je Ksenija pa dodala:

Foto: Zoran Sinko

 

- Neuporedivo se razlikuje vremenska prognoza, kada imaš neki svoj segment imaš određenu temu kojoj se baviš i na taj segment si fokusiran. Negde mi bude krivo, kada ljudi tu vremensku prognozu doživljavaju olako, jer je to jedan kompleksan zadatak. Ovo su potpuno dva različita posla, najvažnije je da je taj temelj ispravan, zdrav i na pravi način postavljen.

Posle niza godina rada u medijima, Ksenija je progomentarisala postoji li neka vrsta treme kada se promeni radno mesto, potreba za dokazivanjem i što boljom prezentacijom voditeljske stručnosti. 

Foto: Zoran Sinko

 

- Neprepofesionalno bi bilo da posle 20 godina imam tremu, treba osećati odgovornost. Odgovornost prema gledaocima, to mi je najvažnije jer danas ima toliko sadržaja na mrežama, da ljude koje zadržimo na našem kanalu moramo pravim sadržajem i temama da im se zahvalimo zbog toga - rekla je Ksenija Bujišić.  




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija