• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

20.05.2023

17:20

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ DOBILA BATINE! Voditeljka primila udarac umesto drugarice, teško je bilo!

ATA Images

Estrada

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ DOBILA BATINE! Voditeljka primila udarac umesto drugarice, teško je bilo!

Podeli vest

Voditeljka rijaliti programa ''Zadruga'' Dušica Jakovljević govorila je o svom detinjstvu i odrastanju tokom devedesetih godina.

Ona se tom prilikom prisetila kakav udarac je ona dobila braneći drugaricu.

- Trudim se da u ovim danima koji su bili prilično teški za sve nas da budem taj neki vesnik koji će reći da nije baš sve tako crno. Devedesetih su i te kako bila teška vremena, ulicom nisi mogao da prođeš ako imaš nove patike, a da ne ostaneš bez njih - rekla je Dušica i dodala:

Foto: Informer

Dušica Jakovljević

- Imala sam jednu situaciju, ja sam sa Dorćola, išla sam na Palas u osnovnu školu. Ta dva kraja su bila posvađana, a ja sam se družila i sa društvom s Palasa i s Dorćola. Imala sam situaciju s devojčicom koja je bila razbijačica koja je tražila moju drugaricu, a naišla je na mene, pa sam ja dobila udarac. Nisam smela da priznam... Mama i tata me nisu udarili... Teško mi je bilo, ali sam odbranila drugaricu - otkrila je voditeljka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Novi olimpijski bazen za nove šampione!
Futog

Novi olimpijski bazen za nove šampione!

Prеmijеr Miloš Vučеvić i gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić, sa ministrom građevinarstva Goranom Vеsićеm i prеdsеdnicom Pokrajinskе vladе Majom Gojković, obišli su u Futogu završne radove na Sportskom kompleksu u oviru koga je i nov olimpijski bazen.

28.05.2024

18:54

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!
Srbija

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!

Vatrogasac Darko Sinđelić iz Ivanjice ima nesvakidašnji hobi. Za neke je to umetnost, jer kako nazvati skulpture koje on pravi rezbarenjem voća i povrća! Njegova dela sve češće krase stolove na veseljima u Čačku i okolini, ali se za ovo neobično umeće jednog vatrogasca čulo i u čitavoj Zapadnoj Srbiji.

28.05.2024

15:31