• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

17.05.2023

16:30

MILANA KALINIĆA "RAZAPELI" ZBOG SKANDALOZNE IZJAVE O VRŠNJAČKOM NASILJU: Nije bilo devojčice koju nisam štipnuo!

Žarko Radovančev

Estrada

MILANA KALINIĆA "RAZAPELI" ZBOG SKANDALOZNE IZJAVE O VRŠNJAČKOM NASILJU: Nije bilo devojčice koju nisam štipnuo!

Podeli vest

Voditelj je izneo krajnje upitan stav na temu vršnjačkog nasilja, prisećajući se svojih nimalo pohvalnih nestašluka iz vremena tinejdžerskih dana.

Voditelj Milan Kalinić govorio je kao gost jedne emisije o ovih dana nikad aktuelnijoj temi vršnjačkog nasilja, a tom je prilikom izazvao ogroman gnev javnosti i korisnika društvenih mreža svojim krajnje kontroverznim stavom.

- Deca odrastaju u nenormalnim uslovima… Ja se sećam svog petog razreda… Nije bilo devojčice koju nisam štipnuo, zakačio… To su svi radili. A sada dečak od 11 godina, koji ulazi u pubertet, kome rade hormoni, bio bi optužen za seksualno maltretiranje - kazao je Kalinić i zapalio Tviter, nakon čega su usledile mahom negativne reakcije.

 

 

- Evo Milan Kalinić na televiziji K1 govori o nasilju, apostrofira kako sve potiče iz porodice, kako nam je društvo u problemu… - glasi jedan tvit u kom se mogu videti fotografije voditelja kako učestvuje u tuči pre košarkaške utakmice između Crvene zvezde i Partizana.

Foto: Twitter printscreen

Tviteraši o Milanu Kaliniću

- On treba da zna da su takvi dečaci, devojčicama koje su dodiravili bez pitanja, ostavili u najodvratnijem sećanju - dodala je Tviterašica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija