• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

08.05.2023

12:33

ZDRAVKA ČOLIĆA NAPALI ZBOG KONCERTA NA DAN ŽALOSTI: "Bruka i sramota!" (FOTO)

Twitter

Estrada

ZDRAVKA ČOLIĆA NAPALI ZBOG KONCERTA NA DAN ŽALOSTI: "Bruka i sramota!" (FOTO)

Podeli vest

Zdravko Čolić navodno je održao svoj dugo najavljivani koncert u Oslu prošlog vikenda, što je privuklo ogromnu pažnju na društvenim mrežama, jer su u Srbiji prethodnih dana bili na snazi dani žalosti zbog višestrukih ubistava u OŠ "Vladislav Ribnikar" i Mladenovcu.

U toku jučerašnjeg dana u medijima se pojavila vest da je Zdravko Čolić navodno održao svoj dugo najavljivani koncert u Oslu. Uzimajući u obzir da već decenijama nastupa širom Balkana i Evrope, sama informacija ne bi privukla toliku pažnju da u Srbiji, minulog vikenda, na snazi nisu bili dani žalosti zbog stravičnih ubistava u Mladenovcu i u školi na Vračaru.

Naime, kako prenose domaći mediji Čolić je, navodno, za vreme trodnevne žalosti u Oslu pevao pred punom dvoranom, što je izazvalo oprečne reakcije na društvenim mrežama, te su mnogi komentarisali da je krajnje neumesno da jedna od najvećih zvezda na ovim prostorima peva dok je Srbija zavijena u crno.

S tim u vezi, neki od komentara koji su se na mrežama mogli pročitati su:

- "Koncert na dan žalosti", "Eto vam "veliki" Čola, "bruka i sramota", da su Ceca i Karleuša imale nastup, razapeli bi ih"...

S druge strane postoje i oni koji veruju da je sporni snimak nastao ranije, te da je neko samo hteo da napakosti Čoliću postavljajući na Jutjub video-zapise sa nekog od njegovih pređašnjih koncerata.

 

 

Seka Aleksić brani kolegu

Jedna od onih koja je svoje koncerte odložila je i pevačica Seka Aleksić koja je, pak, za Čolino navodno neotkazivanje imala razumevanja jer, kako kaže, u tim situacijama nije sve do pevača, već i do organizatora. 

Foto: printscreen Twitter

Objava Lepe Brene

- Ne bih upšte zalazila u razloge. Nebitno odakle je neko, gde živi i šta radi. Ovde morate da shvatite da je i do organizatora, a ne samo do Zdravka. Mene su pitali da li dolazim, i moja volja je bila slobodna da ne želim, klub je svakako radio. Sigurna sam da je Zdravku bilo teško - napisala je Aleksićeva na Tviteru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sanja

pre 1 godinu

Jako sam iznenadjena da je Zdravko odrzao koncert na dan zalosti u Srbiji. Ova neduzna deca su zasluzila da cela Srbija zanemi od bola. Pitam se da li bi mu bilo drago da neko odrzi koncert dok se sahranjuju njegove cerke.

Festan Njemana

pre 1 godinu

vi se bavite Zdravkom Colicem a ne spominjete da je za vreme dana zalosti engleski robovlasnicki rimskosolomonski agent Kuracdjordjewitz bio na slavlju krunisanja engleskog pedofila Charlesa koji je bombardovao srpsku decu uranaijumom a svi znamo da engleska monarhija financira i naoruzava nacistu Zelenskog a i Kuracdjordjewitz je znaci kao zelenski engleski agent koji je dostavljen da ubija srpsku decu , rimskosolomonska kruna na srpskoj zastavi je okupatorska nacisticka klasnogenetski diskriminativna kruna a vidimo i da se kruna nalazi na sahovnici nacisticke hrvatske .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Deklaraciju Svesrpskog sabora dopuniti tačkom o dejugoslovenizaciji! Đurđev: Institucije moraju da nose srpski prefiks
Politika

Deklaraciju Svesrpskog sabora dopuniti tačkom o dejugoslovenizaciji! Đurđev: Institucije moraju da nose srpski prefiks

Svesrpski sabor je bio nesumnjivo važan događaj u modernoj istoriji našeg naroda, a deklaracija usvojena tokom istog važan dokument, ali ostaje utisak da je istom falila tačka posvećena dejugoslovenizaciji Srbije i Republike Srpske, jer nema nacionalnog buđenja i srpsko-srpskih integracija ukoliko i dalje imamo institucije koje nose ime po državi koja ne postoji već četvrt veka, izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

16.06.2024

10:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20