• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Kosijer

20.02.2023

16:30

BEOGRADSKO DRAMSKO POZORIŠTE PROSLAVILO ROĐENDAN! Dodela godišnjih nagrada!

Miloš Rafailović

Estrada

BEOGRADSKO DRAMSKO POZORIŠTE PROSLAVILO ROĐENDAN! Dodela godišnjih nagrada!

Podeli vest

Beogradsko dramsko pozorište obeležilo je 76. rodjendan dodelom godišnjih nagrada i najavama premijera predstava "Idiot" i "Ne igraj na Engleze".

Nagrade su izmedju ostalog primili i ansambl predstave "Božanstvena komedija", a u ime glumačke ekipe se zahvalio Aleksandar Radojičić.

Foto: printscreen

 


- Želeo bih u ime celokupne ekipe koja je radila "Božanstvenu komediju" da se zahvalim Beogradskom dramskom pozorištu za ovu nagradu kao i za prliku da radimo na ovako velikom delu sa jednim od najvećih reditelja današnjice. Ovo je naša zajednička nagrada, pa će ove nedelje biti kod mene, sledeće kod nekog drugog - našalio se glumac.

Foto: Miloš Rafailović

 

 
Nagradjena je i Branka Katić za ulogu Blanš u predstavi "Tramvaj zvani želja", koja se zahvalila na priznanju.

Foto: printscreen

 


- Hvala vam što ste prepoznali moj trud i moj talenat.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija