• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

16.01.2023

16:10

KALINIĆ SE LOŽI NA ŽENE KAO ŠTO SAM JA, NEĆU DA GA VRAĆAM U MEDIJE! Jovana Jeremić odgovorila Milanu, posle ovoga tek neće moći da je gleda!

printscreen

Estrada

KALINIĆ SE LOŽI NA ŽENE KAO ŠTO SAM JA, NEĆU DA GA VRAĆAM U MEDIJE! Jovana Jeremić odgovorila Milanu, posle ovoga tek neće moći da je gleda!

Podeli vest

Milan Kalinić suptilno je prozvao Jovanu Jeremić zbog toga što je gledaoci u Srbiji mnogo gledaju, a ona mu nije ostala dužna.

 Jovana se odmah oglasilai za Informer istakla da ne želi da se svađa s Kalinićem jer je njegovo vreme prošlo:

Foto: Printscreen/Instagram

Jovana Jeremić

- Neću da se osvrćem uopšte na to što je Milan govorio, neću ga napadati zato što je on faktički potvrdio moju nadmoćnost u odnosu na sve ostale u medijima. Neću ni njega da vraćam na velika vrata u medije u Srbiji, jer odavno ga više tu nema, on je svoje zlatno doba imao i to vreme je prošlo. Želim da ga se sećamo kao velikog  glumca i fantastičnog gosta u emisijama na Pinku i voditelja kada je to bio. Čak sam mu i zahvalna što je pet minuta govorio o meni, što mi je indirektno dao na značaju i dao mi je priznanje da jesam najgledanija i da meni svi dolaze. Samo što Milan mora da shvati, kao i Ivan Ivanović da oni ne mogu da određuju građanima Srbije štaje dobro, a šta ne. Ja nemam problem da gledaoci gledaju i Milana Kalinića i Ivana Ivanovića, ali oni uvek imaju problem što cela nacija gleda Jovanu Jeremić. I to je jedna vrsta kompleksa koji postoji, kompleksa da li prema meni kao prema želi ili... Mislim da u biti i Milan, kao i Ivan, koji me na isti način komentariše samo mnogo poganije od Kalinića, vole i pale se na žene kao što sam ja. Šta god, moj govor neće biti usmeren protiv Milana, ja bih onda bila ista kao Milan, a ja nisam gubitnica, ja sam pobednik. Obećanja daju pobednici, izgovore imaju gubitnici. I znaš kako kažu, pobednici vladaju, a gubitnici se svete. Ja sam pobednik, prijatno- kazala je Jovana za Informer.

Foto: Novak Đurović

Neće mu biti dobro... Milan

MIlan je pre nekoliko dana u jednoj emisiji "pecnuo" Jovanu iako je nije imanovao, bilo je jasno da o njoj govori:

- Ima sada na jednoj televiziji jedna voditeljka koja je vrlo ekstravagantna i kontroverzna. Svi se čude i šokiraju kako je ona uopšte dobila emisiju i kako radi na televiziji. I u pravu su. Ja se isto slažem sa njima - započinje Milan priču o Jovani i dodaje:

- Mi bismo bili svi u pravu kada bi ona radila na televiziji, ali da nju niko ne gleda i ne želi da dođe u goste. Onda bismo se zapitali: "Ko ovoj daje prostora? Šta je bre ovo?". Ne, nego ona ima najgledaniju emisiju. Kod nje dolaze svi. Nije problem u njoj, nego je problem u nama, jer je gledamo i dolazimo kod nje u emisiju. Svi argumenti tu padaju u vodu. To smo mi, to nama treba - ističe Kalinić.

- Ko sam ja da tu nešto zameram? Je li ona najgledanija? Je li to narod želi? Ko sam ja da onda kažem bilo šta, ćutaću i to je to. Nemojte onda ništa da se čudimo i imamo visoko mišljenje o sebi, kada je to to - zaključuje Milan Kalinić u emisiji "Balkan Info".

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
RRUSS

pre 1 godinu

Polupismena, fakultetski obrazovana(???), navr' qwrac devojka mlati pare i qwrcem po samaru u ubeđenju da ona nešto ima da značajno kaže ovom njojzi sličnom svetu koji je gleda na tv. Uh !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija