• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

28.12.2022

11:27

POZNAT DATUM SAHRANE MASIMA SAVIĆA! Ispraćaj pevača posle Nove godine!

Beta / Nebojša Micković

Estrada

POZNAT DATUM SAHRANE MASIMA SAVIĆA! Ispraćaj pevača posle Nove godine!

Podeli vest

Sahrana muzičara Masima Savića koji je preminuo 23. decembra u 61. godini kratke borbe sa karcinomom pluća održaće se tek sledeće nedelje

Njegova izdavačka kuća Aquarius Records objavila je termin komemoracije i poslednjeg ispraćaja.

Foto: Beta / Nebojša Micković

Objavljen datum sahrane Masima Savića

Komemoracija će biti održana u petak, 30. decembra 2022. godine u Hrvatskom narodnom pozorištu, u Zagrebu u 11 sati.

U holu HNK biće i knjiga sećanja u koju će mnogi moći da se upišu, a sahrana će biti u utorak 3. januara u 11 sati na Gradskom groblju Zadar.

I komemoracija i poslednji ispraćaj otvoreni su za sve koji žele još jednu priliku da se pozdrave s Masimom, poručuju iz Aquarius Recordsa.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

POZNATO GDE ĆE BITI SAHRANJEN MASIMO SAVIĆ!
Estrada

POZNATO GDE ĆE BITI SAHRANJEN MASIMO SAVIĆ!

Cela regionalna muzička scena i svi koji su voleli Masima Savića i dalje su u šoku zbog njegovog odlaska, a komemoracija če se održati u petak, 30. decembra u 11 sati u zagrebačkom Hrvatskom narodnom pozorištu, a biće sahranjen u Zadru

24.12.2022

15:37

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija