• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

01.12.2022

16:38

SESTRA SINDI MODELS O BORAVKU NA PSIHIJATRIJI: I dalje se borim s tim!

Tanjug

Estrada

SESTRA SINDI MODELS O BORAVKU NA PSIHIJATRIJI: I dalje se borim s tim!

Podeli vest

Nevena Adžemović poslednjih godina nije prisutna u javnosti, a bila je poznata kao narodna poslanica, bivša članica grupe "Models", sestra Ivane Stamenković Sindi i supruga Srđana Adžemovića. Poslednja vest o njoj nije bila dobra jer se pisalo da je Nevena završila na psihijatriji, a ona je sada prokomentarisala šta joj se dogodilo

Sestra Sindi models sada je javno istakla da nije istina da je pod uticajem nedozvoljenih supstanci doživela nervno rastrojstvo i da je završila na Klinici za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Foto: Printscreen You Tube

Nevena Adžemović

- Nije istina ništa o toga što se pisalo. Joj bože... Strašno. Imala sam tada blagu depresiju i anksioznost. I dalje se borim sa tim. Nisam bila u "Lazi", sve je izmišljeno. Kad je moj bivši muž ispričao da sam imala strahove, mislio je na anksioznost. S tim se normalno živi, to je bio jedan period života koji je bio jako ružan. Nisam želela da se tad oglašavam, pustila sam da to prođe - ispričala je bivša narodna poslanica.

Inače, Nevena će se uskoro oprobati i u glumačkim vodama, jer je dobila ulogu u novoj sezoni serije "Urgentni centar".

- Nisam ništa radila u javnom poslu, pa se zato nisam ni pojavljivala. Kao glumica, odlično sam se snašla. Ponosna sam što sam bila u Narodnoj skupštini. Upoznala sam divne ljude u politici, ali više nemam takvih ambicija.

Foto: Tanjug

Bila poslanica... Nevena

Ona je pričala i o odnosu s bivšim suprugom Srđanom Adžemovićem.

- Sama sam otkad sam se razvela, nemam sreće u ljubavi. Otac i dalje pomaže sestri i meni finansijski. S bivšim mužem imam odličan odnos. Mislim i da se oženio u međuvremenu, pa mu čestitam javno. Mogao bi samo malo da pojača alimentaciju, makar za 50 odsto i onda će biti sve okej - završila je Nevena.

Foto: Foto: Facebook

Srđan Adžemović

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija