• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

31.10.2022

15:46

JELENA KARLEUŠA ŠOKIRALA FANOVE IZBOROM KOSTIMA ZA NOĆ VEŠTICA! Neki smatraju da je pevačica prešla granicu ukusa, pogledajte kako izgleda!

Printscreen/Instagram

Estrada

JELENA KARLEUŠA ŠOKIRALA FANOVE IZBOROM KOSTIMA ZA NOĆ VEŠTICA! Neki smatraju da je pevačica prešla granicu ukusa, pogledajte kako izgleda!

Podeli vest

Pevačica Jelena Karleuša je odlučila da se za praznik Noć veštica maskira u đavolicu, a na sebi je imala samo tange i kićanke!

 

 

Jelena Karleuša kostimima uvek iznenadi svoje fanove, pa je bilo očekivano da i za Noć veštica obuče nešto što nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

 

 

Naime, Jelena je odlučila da se maskira u đavolicu! Pevačica je na sebi nosila samo tange sa đavoljim repom, a na grudi je stavila kićanke. Sve to je uparila sa dubokim crvenim čizmama na štiklu, kao i rogovima, a kožu je obojila u jarko crvenu boju.

 

 

Karleuša je fotografije objavila na društvenoj mreži Instagram, a komentari su se samo ređali. Bilo je dosta onih koji su osudili pevačicu zbog izbora kostima, kao i zbog toga što bi "trebalo da slavi Svetog Luku", ali je većina pohvalila njen izgled.

"Đavolice, brutalna si", "Mačka u čizmama", "Fatalna si" - samo su neki od komentara ispod njenih provokativnih fotografija.

Podsećamo, pevačica se prošle godine maskirala u se*si vilenjaka. Jelena je na sabi imala samo vilenjačke uši dok je ostatak tela bio potpuno nag.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija