• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

17.08.2022

18:45

URAGANKE SE NE PODNOSE?! Svaka sedi za svojim stolom, isplivali šok detalji?!

Estrada

URAGANKE SE NE PODNOSE?! Svaka sedi za svojim stolom, isplivali šok detalji?!

Podeli vest

Odnos Sanje Vučić, Ivane Nikolić i Ksenije Knežević, članica grupe Hurricane, navodno je daleko od idealnog, kao što to one već duže vreme pokušavaju da predstave u javnosti

Kako navodi izvor "Kurira" koji je do detalja upućen u međusobne odnose ove grupe pred raspadom, devojke su navodno u toliko lošim odnosima da čak izbegavaju i da ručaju zajedno za istim stolom kada su u nekom hotelu.

Foto: printscreen You Tube

- Netrpeljivost između njih tri je dostigla vrhunac, iako se u medijima ponašaju kao da je sve u redu. Kada su van kamera i na turneji, one međusobno skoro i ne razgovaraju. Koliko je to daleko otišlo, svedoči i činjenica da svaka od njih u restoranu ili nekom hotelu sedi za svojim stolom - priča izvor koji ih je video u jednom crnogorskom hotelu tokom letnje turneje.

Foto: Đorđe Bukvić

On navodi da lažne osmehe i maske za javnost Sanja, Ksenija i Ivana stave neposredno pred izlazak na binu, kada ih menadžer spoji, kako bi pred medijima i publikom izgledalo kao da je među njima sve u redu.

- One svojom glumom lažu narod da je sve u redu i da su napisi da nisu u dobrim odnosima lažni. Ipak, situacija je nikad gora. Jedva čekaju da im se završi ugovor i ova oproštajna turneja i da svaka krene svojim putem - završava izvor.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija