• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.05.2021

10:30

MALO KO ZNA... Nastup URAGANKI POTPUNO PROMENJEN tik pred EVROVIZIJU - Ovo je ORIGINALNA VERZIJA! /VIDEO/

Estrada

MALO KO ZNA... Nastup URAGANKI POTPUNO PROMENJEN tik pred EVROVIZIJU - Ovo je ORIGINALNA VERZIJA! /VIDEO/

Podeli vest

Na ovaj korak su se organizatori odlučili zbog pandemije korona virusa i neizvesnosti koja već dugo vlada u svetu, a među snimcima našao se i onaj od naših devojaka!

Na "Evroviziji", koja je nedavno održana u Holandiji, predstavnice Srbije, devojke iz grupe "Hurricane", zauzele su 15. mesto u finalu, a sada su objavljeni "rezervni videi" koje su sve zemlje učesnice snimile, a koji su planirani da budu emitovani u slučaju da neka delegacija nije mogla da se pojavi na velikoj sceni u Roterdamu.

Na ovaj korak su se organizatori odlučili zbog pandemije korona virusa i neizvesnosti koja već dugo vlada u svetu, a među snimcima našao se i onaj od naših devojaka.

One su se, na iznenađenje mnogih, odlučile na potpuno drugačiji nastup u samom takmičenju, pa su tako promenile frizure, koreografije, rekvizite koje su koristile tokom nastupa i mnogo što šta drugo, o čemu se naširoko priča na društvenim mrežama.

Kako je prvobitno izgledao nastup Ksenije, Sanje i Ivane pogledajte u nastavku, klikom na 29. minutu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija