• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

14.03.2021

19:22

UDARILA PO KOLEGINICAMA! Goca Tržan OPLELA po Uragankama - Lepo igraju, mlade su, ali FUJ!

Estrada

UDARILA PO KOLEGINICAMA! Goca Tržan OPLELA po Uragankama - Lepo igraju, mlade su, ali FUJ!

Podeli vest

Pevačica Goca Tržan rekla je za članice grpue Hurikejn, da su zgodne, mlade i da lepo igraju ali da su fuj!

Goca Tržan prizaje da je uvek iskrena ali da nekada ume i da pogreši:

- Mislim da su svi videli kad sam ja pogrešila. Ja stalno grešim, ali do velikom uspeha ne možeš ni da dođeš ako ne grešiš. Ja stvarno nisam bezgrešna niti želim tako da se predstavim. Mislim da smo uključivši racio i telefone izgubili vezu sa samim sobom, zato imaš puno izgubljenih ljudi koji su izgubljeni sa samim sobom - istakla je pevačica.

Šta bi rekla sebi u tišini kad si sama i nigde nikog nema?.

- Ja nikad nisam pila alkohol, nisam se drogirala, nisam dala sebi luksuz da izgubim kontrolu, muž me stalno tera da se napijem, a ja sam u fazonu ne sviđa mi se taj ukus. Nemam problem da se prva popnem na sto, ne treba mi alkohol. Nekad sam možda i previše slobodna. Ja sam sve pomalo. Dobra sam u tome da budem objektivna i da se sama suočim sa svojim problemima. Nemam problem da kažem ''izvini''. Volim da ispravim svoju grešku, to je oslobađajuće.

Foto: printscreen instagram

Goca Tržan čita knjigu

Otkrila je i kako njen dugogodišnji partner Raša i ona funkcionišu.

- Imamo dogovor da u spavaću sobu ne unosimo svađu i posao, na pragu prestajemo da pričamo, nikad ne smemo leći posvađani. Meni je lepo da radim sa svojim mužem, on zna šta radi, on me je naučio da više cenim sebe. Svi žele partnera, a zapravo nisu spremni za to, treba prvo sebe da zavolite takvog kakvi ste, pa da prihvatite nekog drugog - kazala je Goca.

Kako posle svih ovih godina karijere i stavova nije imala dlaku na jeziku, mnogi su ipak usudili da pišu kako je ljubomorna na članice iz grupe ''Hurricane'', jer je u emisiji ''Amidži Šou'', otkrila da joj se ne dopada pesma ''Loco Loco'', s kojom nas predstavljaju na Evroviziji u Roterdamu ove godine.

- Da li sam ja rekla da to nije dobra pesma? Ja sam rekla da mi je prošla bila top, ne znam šta je problem što mi se ovaa ne sviđa. Ne znači to da te devojke nemaju šansu da pobede. One su preslatke, imaju energiju kao ja u tim godinama, samo što su bolje ribe. Sve objašnjavati zavišću i ljubomorom, govori o drugome, a ne o meni. Ne osećam zavist, to meni nije svojstveno, ali kada me neko pita za mišljenje, ja ću ti otvoreno reći. Imala sam problem i u zvezdicama, kad sam rekla da nisam čula pesmu Kije Kockar. Ja ne slušam domaću muziku, ne znam šta je problem - rekla je Goca i dodala:

Bože one prokletnice zgodne, lepo igraju, pevaju, mlade su... Fuj! Mene to ne interesuje ljudi, niti me zanima koja sam u trendingu!

Foto: printscreen instagram/gocatrzan

Raša i Goca u zagrljaju

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srbinbre

pre 3 godine

Verovatno najseksipilnija i najlepsa zena estrade bar sti se mog ukusa tice. Sve pohvale Goco

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija