• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

23.03.2024

08:31

Oglasila se grupa na čijem se koncertu desio teroristički napad: "Dogodila se tragedija..."

Instagram/printscreen youtube

Showbiz

Oglasila se grupa na čijem se koncertu desio teroristički napad: "Dogodila se tragedija..."

Podeli vest

U toku terorističkog napada koji se dogodio danas u Moskvi, u koncertnoj dvorani "Krokus", koncert je imao ruski rok bend "Piknik".

Kako su pisali ruski mediji, potvrđeno je da među članovima benda nema povređenih, a izvođači su odmah evakuisani iz hale.

Putem Instagram profila "Piknik.info", ali i Telegrama, muzičari su se oglasili o ovom tragičnom događaju i saopštili da su svi dobro.

- Danas se u Krokus siti holu dogodila tragedija čije razmere još ne možemo da procenimo. Pratimo vesti u iščekivanju zvaničnih informacija - napisali su oni i dodali:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Пикник (@piknik.info)

- Muzičari i menadžment benda su živi i van opasnosti - piše u saopštenju.

Inače, "Piknik" je ruski rok bend nastao još 1978. godine, mada članovi grupe svoje početke vezuju za 1981. godinu, kada se postavi priključio Edmund Škljarski, ali i od 1982. godine, kada je snimljen njihov debi album, koji je brzo ušao u srca publike.

Poznati su po jedinstvenom stilu koji je mešavina umetničkog, progresivnog i psihodeličnog roka, mešanog uz zvuke "novog talasa" i sa primesama panka. Neke od njihovih ranijih pesama su pisane i izvođene na poljskom jeziku.

Foto: Instagram/printscreen youtube

 

Veoma su popularni, pa su ulaznice za njihove koncerte rasprodate mnogo pre datuma.

Sada su u grupi, pored stalnog frontmena Edmunda i njegov sin klavijaturista i prateći vokal Stanislav, bubnjar Leonid Karnos i basista Marat Korčemni.

Njihova diskografija je obimna, često nastupaju u Rusiji, na brojnim otvorenim događajima u prestonici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija