• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.11.2023

18:47

ROD STEWART U MAJU 2024. PRVI PUT U SRBIJI!

Informer

Showbiz

ROD STEWART U MAJU 2024. PRVI PUT U SRBIJI!

Podeli vest

Proslavljena muzička legenda najavila je svoje prvo gostovanje u Beogradu 17.5.2024. u Štark Areni.

Ovaj poznati Britanac jedan je od najuspešnijih i najomiljenijih izvođača našeg vremena čija karijera traje već pet decenija tokom koje je prodao više od 250 miliona albuma širom sveta. Svima su poznati njegovi veliki hitovi kao što su  "Sailing", "The First Cut Is The Deepest", "Rhythm Of My Heart", “Tonight’s the night” i "Maggie May".

Čak dva puta je uvršten u Rock and Roll Hall of Fame, dobitnik je nagrade Grammy za životno delo, a 2016. je proglašen vitezom zahvaljujući svom doprinosu muzici i humanitarnom radu. Jedan je od retkih umetnika koji može da se pohvali sa 16 singlova koji su bili u samom vrhu među 10 najslušanijih na Billboard Hot 100 listi. S neverovatnih deset albuma kao i 26 hit singlova zaseo je na vrh top lista u Velikoj Britaniji, kao i sa 17 albuma i 16 hit singlova u SAD-u.

Osim što je izvrstan pevač sa prepoznatljivim glasom, Rod Stewart je i izuzetan autor pesama koji uspešno spaja razne stilove stvarajući novu kombinaciju folka, rocka, bluesa i country glazbe na način kojim dobija potpuno jedinstveni zvuk.

I na svom poslednjem studijskom albumu, “Tears of Hercules”, izdatom 2021. godine jedan je od autora devet kompozicija. Ovaj album, koji je odmah po izdavanju ušao u top pet najslušanijih, posebno mu je drag i važan. Naime, na njemu je i kompozicija “Touchdown” koju je posvetio svom ocu zbog kojeg je zavoleo fudbal, a tu svoju veliku ljubav pevač je preneo i na svoje sinove.

Foto: Promo

 

Uz sve koncerte na svetskoj turneji, Rod Stewart još od 2011. godine nastupa u rasprodatom Ceasars Palace u Las Vegasu i za ove nastupe se još uvek traži karta više.

“Iskreno sam uzbuđen zbog svog prvog koncerta u Beogradu i radujem se što ću nastupati pred divnom srpskom publikom. Možete očekivati moje najveće hitove, ali i puno pravih iznenađenja!” – izjavio je Rod Stewart pred svoj koncert u Beogradu.

Organizator koncerta obećava publici nezaboravno veče i vrhunski provod: “Velika je čast, ali i zadovoljstvo zastupati muzičku legendu kao što je Rod Stewart i organizovati njegov prvi koncert u Beogradu. Sigurni smo da će publika uživati u vrhunskoj produkciji, odličnoj muzici i zabavi, te stoga jedva čekamo maj iduće godine!” – rekao je direktor Star Produkcije Alen Ključe.

Ulaznice će biti u prodaji na www.tickets.rs od petka, 17. novembra 2023. od 11.00 sati.
Članovi fan kluba Roda Stewarta će moći svoje ulaznice da obezbede u pretprodaji od četvrtka 16. novembra od 11.00 časova do petka 17. novembra do 11 časova.

Ne propustite nastup ove svetske megazvezde i obezbedite svoje ulaznice na vreme!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Sramno! Malović: Šolakovi mediji svaki dan pozovu na ubistvo Vučića!
Izbori 2024

Sramno! Malović: Šolakovi mediji svaki dan pozovu na ubistvo Vučića!

Šolakovi mеdiji su očiglеdno dobili nalog da ponovo dovеdu do usijanja atmosfеru linča na kojoj radе godinama pa jе tako danas potpuno slobodno na njihovoj tеlеviziji jеdan „slobodni“ novinar pričajući o nasilnoj smеni vlasti, izjavio da ćе Vučić završiti strеljan kao Čaušеsku, a drugi novinar ga nijе ni prеkinuo ni zaustavio.

30.05.2024

13:39

Vesti

Otvoren most na Velikoj Moravi u selu Vojska, spojio Svilajnac i Jagodinu!
Društvo

Otvoren most na Velikoj Moravi u selu Vojska, spojio Svilajnac i Jagodinu!

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, i predsednik opštine Svilajnac, Predrag Milanović, danas su u selu Vojska svečano otvorili novi betonski most na Velikoj Moravi, koji sada bezbedno spaja meštane ovog sela u opštini Svilajnac i stanovnike Bagrdana na teritoriji grada Jagodine.

30.05.2024

13:11

Ovaj auto-put u Srbiji dobija još jednu traku: Radovi vrede 260 miliona
Društvo

Ovaj auto-put u Srbiji dobija još jednu traku: Radovi vrede 260 miliona

U planu je projektovanje proširenja auto-puta Beograd – Novi Sad za još po jednu traku, rekao je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, prilikom obilaska završnih radova na rehabilitaciji državnog puta IB reda 12, deonica Novosadski put kroz Veternik sa premijerom Milošem Vučevićem, objavila je eKapija.

30.05.2024

13:07

Nebojša Bakarec: Najoštrija osuda monstruoznih poziva na ubistvo Vučića!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Najoštrija osuda monstruoznih poziva na ubistvo Vučića!

Šolakovi mediji, Šolakovi i Đilasovi novinari su kao Laki, "malo" nervozni u finišu izborne kampanje. Raspada se virtuelni svet koji grade u medijima, ne pali više trovanje naroda. Opozicija se raspala, rasturila samu sebe, opozicionari napadaju jedni druge više nego što napadaju vlast. Opoziciji se sprema propast na izborima 2. juna. To konstatuju mnogi u opoziciji, to konstatuju čak i opozicione agencije za istraživanje javnog mnjenja (22.5.2024.-NSPM).

30.05.2024

13:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Miljana Kecmanović odbila da svedoči! Majka dečaka ubice preko odvokatice poslala poruku roditleljima ubijene dece!
Hronika

Miljana Kecmanović odbila da svedoči! Majka dečaka ubice preko odvokatice poslala poruku roditleljima ubijene dece!

U beogradskom Višem sudu danas je saslušanjem tužene Miljane Kecmanović trebalo da se nastavi parnični postupak protiv roditelja dečaka koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar ubio devet učenika i čuvara te škole. Međutim, Miljana Kecmanović nije se pojavila u sudu, a njena advokatica je poručila da ona ne želi da svedoči.

30.05.2024

13:26

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija