• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G.

04.11.2023

08:31

Kim Kardašijan na meti kritika zbog kostima za Noć veštica: "Neka deca zaista izgledaju tako"

Reuters

Showbiz

Kim Kardašijan na meti kritika zbog kostima za Noć veštica: "Neka deca zaista izgledaju tako"

Podeli vest

Kim je na meti kritika zbog dečjeg kostima za Noć veštica.

Kim Kardašijan suočava se sa kritikama zbog slika povodom Noći veštica. Ona je postavila slike svoje dece u dresovima Nejmara i Mesija. 

Sejnt kao zombi Nejmar Mlađi - napisala je Kardašijanova. 

Foto: EPAIMAGES

 

Internet senzacija Kim Kardašijan suočila se sa negativnim reakcijama svojih fanova.

Ona je podelila fotografije svog sina Sejnta i njegovog prijatelja kao povređene dece sa krvlju i ranama po telu, u fudbalskim dresovima s imenima na arapskom jeziku.

Tako Kim Kardašijan misli da je zabavno i razigrano obući decu u ovu odeću za Noć veštica: povređeni dečaci, krv svuda, odeća sa arapskim slovima na njima, iscepane košulje. Nakon što je rekla da u potpunosti podržava izraelske akcije prema Palestincima, ova objava odražava njen bolesni mentalitet u ismevanju ubistva više od 4.000 dece u  Gazi od strane izraelskih vazdušnih udara - napisao je korisnik Ala Hamdan.

 

 

- Nisam sigurna kako mislite da je ovo prikladno s obzirom da je skoro 4.000 dece umrlo u Gazi i da zapravo izgledaju ovako? Neprihvatljivo, nije smešno. Vaša zemlja je prošla kroz genocid i često govorite o tome, šokirani smo što nemate srca za Palestince koji prolaze kroz isto - napisala je Laila Alnaif.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija