• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.10.2023

23:06

Dečko Monike Beluči usnimljen kako poskakuje od sreće pored nje! Fanovi oduševljeni prizorom (VIDEO)

EPAimages

Showbiz

Dečko Monike Beluči usnimljen kako poskakuje od sreće pored nje! Fanovi oduševljeni prizorom (VIDEO)

Podeli vest

Na internetu se pojavio snimak na kojem se vidi kako Tim poskakuje od sreće pored svoje devojke, Monike Beluči.

Italijanska glumica Monika Beluči i američki režiser Tim Barton nedavno su se prvi put pojavili u javnosti zajedno. 

Oni su posetili 18. Filmski festival u Rimu i prošetali crvenim tepihom pred premijeru filma "Diabolik chi sei?" držeći se za ruke, a u više navrata su zastali da se fotografišu zagrljeni i daju izjave znatiželjnim novinarima.

Foto: EPAimages

 

Iako nisu pričali o svojoj ljubavi, bilo je očigledno da par blista, a kasnije su se pojavili simpatični snimci koji pokazuju koliko reditelj uživa u vezi s jednom od zvaničnoj najlepših žena u istoriji svetske kinematografije.

Nakon što se pročulo da je Barton novi dečko Monike Beluči, na društvenim mrežama su se mogli pričitati komentari da je on najsrećniji čovek na svetu, a čini se da slavni reditelj deli to mišljenje. Na kraju krajeva, on bukvalno poskakuje od radosti i ponosa pored nje!

 

U više navrata Barton je snimljen kako cupka, veselo poskakuje, pleše, a u jednom trenutku je poljubio ruku svoje drage.

"Tim Barton izgleda tako srećno s Monikom Beluči", "Nikada do sada nisam videla da je neko toliko srećan" dodao je drugi korisnik, a treći je imao urnebesan komentar: "Samo da ne odskakuće predaleko".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Apsolutna neistina da 'već 10 dana nema nijednog zapisnika iz Niša na sajtu RIK' - Oglasio se GIK posle skandaloznih optužbi!
Izbori 2024

Apsolutna neistina da 'već 10 dana nema nijednog zapisnika iz Niša na sajtu RIK' - Oglasio se GIK posle skandaloznih optužbi!

Povodom skandaloznih tvrdnji iznetih od strane pravnice Sofije Mandić u emisiji „Iza vesti“ na N1 televiziji u sredu, 12. juna 2024. godine, da javnosti nisu dostupni zapisnici biračkih odbora o sprovođenju glasanja na lokalnim izborima u Nišu, održanim 2. juna 2024. godine, GIK je dužan da ovim putem reaguje i ovakve neistine najoštrije demantuje.

13.06.2024

11:14

Vesti

Počela Spasovdanska litija ispred Vaznesenjske crkve
Društvo

Počela Spasovdanska litija ispred Vaznesenjske crkve

Ispred Vaznesenjske crkve počela je oko 19 sati svečana Spasovdanska litija sa kivotom sa svetim moštima Prepodobnog Justina Ćelijskog i čudotvornom ikonom Presvete Bogorodice Znamenje, koju predvodi patrijarh srpski Porfirije u pratnji arhijereja.

13.06.2024

19:20

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija