• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.10.2023

08:35

Preminula Pajper Lori!

profimedia

Showbiz

Preminula Pajper Lori!

Podeli vest

Lori je bila bolesna već neko vreme, a izdahnula je u svom domu u Los Anđelesu.

Poznata glumica, Pajper Lori, koja je tri puta nominovana za Oskara, poznata po svojim ulogama u filmovima "Hazarder" (The Hustler) i "Keri" umrla je u juče u 91. godini.

 

To je saopštila njena menadžerka Marion Rozenberg.

Foto: profimedia

 

 

- Prelepo ljudsko biće i jedan od velikih talenata našeg vremena - rekla je Rozenberg za američke medije.

Glumica je bila bolesna već neko vreme, a izdahnula je u svom domu u Los Anđelesu.
 
Lori je dobila svoju prvu nominaciju za Oskara za svoj rad sa Polom Njumenom u drami iz 1961. godine "Hazarder", u kojoj je igrala alkoholičarku.

Foto: profimedia

 

 Za Oskara je bila nominovana i za uloge u filmovima "Keri" i "Deca manjeg boga". U oba je igrala majke glavnih junakinja. Glumila je i u seriji "Tvin Piks" Dejvida Linča.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija