• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.08.2023

10:47

Preminula Šeron Farel! Slavna glumica umrla u 82. godini, ovo je uzrok smrti!

Profimedia

Showbiz

Preminula Šeron Farel! Slavna glumica umrla u 82. godini, ovo je uzrok smrti!

Podeli vest

Legendarna glumica Šeron Farel, najpoznatija po ulogama u filmovima "Havaii Five-O" i ​​"The Ioung and the Restless", umrla je u 82. godini.

Prema rečima njenog sina Čensa Bojera, glumica je umrla iznenada prirodnom smrću 15. maja u bolnici u okrugu Orindž.

Pored svojih dobro poznatih uloga, Farel se pojavila u Kaskaderu kao frizerka 1980. godine i glumila bivšu suprugu Čaka Norisa u filmu Lone Volf McKuade.

Farel je krasila televizijske ekrane kao detektivka Lori Vilson u poslednjoj sezoni Havaii Five-O i ​​pojavila se kao majka lika Triše Kast, Nine Vebster u hit sapunici Mladi i nemirni između 1991. i 1997. godine.

Njen filmski debi bio je u filmu Kiss Her Goodbie iz 1959. pre nego što je plesala na Brodveju godinu dana kasnije u filmu There Vas a Little Girl, sa Džejn Fondom i Dinom Džonsom u glavnim ulogama.

Godine 1962. Farel je glumila u kratkotrajnoj drami Saints and Sinners sa Nikom Adamsom.

Njene ostale televizijske uloge su uključivale Moj omiljeni Marsovac, Gunsmoke, Beverli Hilbilis, Čovek od ujaka, Čovek od šest miliona dolara i Metlok.

Pojavila se u filmovima kao što su A Loveli Vai to Die, Not Vith Mi Vife, Iou Don't! i Night of the Comet.

Farel je navodno bila umešana u ljubavni trougao između glumca Stiva Mekvina i legende borilačkih veština Brusa Lija, prema knjizi Brus Li: Život iz 2018.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija