• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Index.hr/Informer/D. I.

26.06.2023

10:07

JUTJUBER BIO U PODMORNICI SMRTI! Pokazao kako izgleda unutrašnjost, a sa njim bio i jedan od preminulih! (VIDEO)

YouTube prntscreen/DALLMYD

Showbiz

JUTJUBER BIO U PODMORNICI SMRTI! Pokazao kako izgleda unutrašnjost, a sa njim bio i jedan od preminulih! (VIDEO)

Podeli vest

Izvesni jutjuber pod pseudonimom Skuba Džejk bio je u podmornici Titan pre njenog uranjanja u dubine nakon čega je implodirala.

Skuba je objavio snimke iz "Oušn Gejt" podmornice Titan kao i samo ukrcavanje nekoliko nedelja pre tragedije, na "misiji III". Njegova ekspedicija je na kraju, zbog neočekivanih problema, otkazana. Tragedija u kojoj je podmornica na kraju implodirala s pet putnika je bila "misija V".

Foto: YouTube prntscreen/DALLMYD

Skuba Džejk

U videu se, između ostalog, može videti kako izgleda proces ulaska u podmornicu, zatvaranje sa 17 zavrtnja spolja i zaron. "Da ekspedicija nije otkazana, ja sam mogao da budem u toj podmornici", govori u videu jutjuber koji je na brodu Oušn Gejta proveo devet dana. Pokazao je i proces vaganja pre ulaska u podmornicu.

Ulazak u podmornicu možete videti od dvadesetog minuta snimka u okviru teksta.

- Nosio sam nekoliko čokoladnih keksa, dva sendviča i kameru da mogu to sve da snimim - objasnio je. U videu se može videti i Stokton Raš, izvršni direktor "OceanGatea" koji je stradao u podmornici. U jednoj sceni Stokton pokazuje i kontrolor kojim je upravljao podmornicom. Takođe, u jutjuberovom snimku može se čuti kako Raš govori da otkazuje zaron jer "nešto nije u redu s mozgom podmornice -  odnosno s kontrolnim sistemom.

Foto: YouTube prntscreen/DALLMYD

Stokton Raš

- Ovo je podsetnik da je život veoma dragocen i da može nestati u sekundi. Da je bilo lepo vreme, da me Stokton pitao želim li mesto u toj podmornici, ja bih opet otišao. Mogao sam da budem dole s njima. Zahvalan sam što sam tu danas, ali ljudi na ekspediciji su bili divni i jako sam zahvalan na celom iskustvu - rekao je jutjuber na kraju videa.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

SNS Vračar: Formirali smo većinu od 34 odbornika
Izbori 2024

SNS Vračar: Formirali smo većinu od 34 odbornika

Predsednik opštinskog odbora SNS Vračar Nenad Djordjević izjavio je da je koalicija “Aleksandar Vučić - Vračar sutra” zajedno sa još najmanje tri izborne liste koje imaju odbornike u Skupštini opštine Vračar utvtrdila većinu za konstituisanje vlasti u ovoj beogradskoj opštini.

03.06.2024

00:33

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija