• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

19.05.2023

09:16

TRUDNA RIJANA DODIRIVILA INTIMNE DELOVE TELA! Mokra, osunčana i GOLA (FOTO)

APfoto

Showbiz

TRUDNA RIJANA DODIRIVILA INTIMNE DELOVE TELA! Mokra, osunčana i GOLA (FOTO)

Podeli vest

Svi komentarišu pevačicino oskudno izdanje u poodmakloj trudnoći.

Slavna pevačica sa Barbadosa, Rijana, broji sitno do porođaja, a od trenda golog stomaka nije odustala gotovo čitavu trudnoću. S tim u vezi, pop zvezda već mesecima koristi priliku da pokaže svoj nabujali stomačić, no sada je otišla korak dalje.

Naime, jedna od najvećih planetarnih zvezda današnjice, na svoj je zvaničan Instagram profil objavila fotografiju na kojoj je "kao od majke rođena". Ona je, okupana suncem, pozirala ispred objektiva sa raspuštenom dugom, crnom kosom, bez ijednog komada odeće, a svoje grudi je prekrila rukama. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 

- Trend koji zovem "trljanje svojih grudi" -napisala je pevačica u opisu fotografije.

Podsetimo, Rijana i njen dečko ASAP Roki prošle godine su postali roditelji dečaka, a tokom nastupa na "Super Bowl-u", pevačica je otkrila da je ponovo u drugom stanju. Svog prvog naslednika nazvali su RZA, a na društvenim mrežama mnogi komentarišu da je u pitanju "najsrećnija beba", iz razloga što se na svim paparaco fotkama smeje, te kao razlog navode to što mu je majka slavna milijarderka.

Foto: EPAIMAGES

Rijana

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija