• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.04.2023

12:40

KRISTINA AGILERA OTKRILA NA KOJIM JE SVE MESTIMA VODILA LJUBAV: Priznala i kada je izgubila nevinost!

Showbiz

KRISTINA AGILERA OTKRILA NA KOJIM JE SVE MESTIMA VODILA LJUBAV: Priznala i kada je izgubila nevinost!

Podeli vest

Slavna pevačica koja je verena za Metjua Rutlera progovorila je na brojne škakljive teme, te je tom prilikom objasnila da joj je jako važno da s partnerom može istraživati seksualne slobode.

Kristina Agilera pojavila se u epizodi podkasta “Call Her Daddy” gde je otvoreno progovorila o svom seksualnom životu. Pevačica je otkrila da je imala s*ks u avionu tokom leta, i to, kako kaže, ispod pokrivača, ali i u muzičkom studiju naslonjena na zvučnu ploču.

Agilera, koja je verena za gitarista Metjua Rutlera, objasnila je da voli oralni s*ks, te da joj je jako važno da ima partnera s kojim može istraživati seksualne slobode.

Foto: instagaram

Kristina Agilera

- Seksualnost je vrlo specifična stvar, ono što bi se nekome moglo svideti, drugome možda ne bi, a intimnost ima različite nivoe - rekla je pre nego što se prisetila gubitka nevinosti.

- Smešno je što se stekla takva slika u javnosti o meni, a ustvari sam dosta kasno izgubila nevinost. Dogodilo se to kasnije nego što mislite - kratko je spomenula.

Budući da je kao pevačica često putovala, kaže da nije imala vremena da izlazi s drugim slavnim osobama.

Agilera i Rutler u vezi su od 2009. godine kada su se upoznali na setu filma “Burlesque”, u kojem je talentovana zvezda ona glumila.

Foto: Instagram

Kristina Agilera

- Metju je posebna osoba. Stvarno smo se zbližili na snimanju filma. On je vrsta osobe s kojom možete provesti sate na telefonu razgovarajući i odjednom shvatite da je već dan - ispričala je magazinu "People" 2010. godine.

- Kada sam podnela zahtev za razvod (od Džordana Bretmana) počela sam da izlazim s Metjuom. Ne uskačem ni u šta. Upravo sam napustila petogodišnji brak. Idem polako i pokušavam da budem srećna. Ima tu ljubavi, zabavljam se, izlazim i to je nešto što jako dugo nisam imala - objasnila je tada.

Agilera s Rutlerom ima ćerku Samer Rein Rutler, a s bivšim suprugom Džordanom Bretmenom sina Maksa.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 1 godinu

I pored takvog ili sličnog namernog skretanja pažnje sa najvećih problema problema u Srbiji, građane Srbije su od sadašnje srpske vlasti nezavisni mediji su objavili podatak da se u poslednjih nekoliko meseci iz Srbije trajno iselilo više od četiri hiljade njenih državljana.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija