• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.05.2021

16:36 >> 16:39

NIJE GEJ, a ni solo! Damiano David IPAK ZAUZET! Ovo je DEVOJKA koja mu je ukrala SRCE! /FOTO/

Showbiz

NIJE GEJ, a ni solo! Damiano David IPAK ZAUZET! Ovo je DEVOJKA koja mu je ukrala SRCE! /FOTO/

Podeli vest

Njegovo srce već četiri godine pripada manekenki i influenserki Đorđi Soleri...

Pobednici "Eurosonga", italijanska grupa "Maleskin" i njen frontmen Damiano David, od sinoć su u žiži javnosti, ne samo zbog pobedničke pesme.

Iako se spekulisalo da je Damiano David u vezi sa basistkinjom grupe, reč je o sasvim drugoj devojci.

Njeno ime je Đorđa Soleri, manekenka je i influenserka.

 

 

Iako na društvenim mrežama nemaju zajedničke fotografije, Đorđa ga je bodrila od kuće, a sve je to snimila i objavila na instagramu. Ono što je svima zapelo za oko, jeste da Damianova verenica umesto prstena na prstu ima istetovirano srce.

Njih dvoje su u vezi četiri godine i vereni su. Damiano je tri godine mlađi od nje, a tek je ove godine podelio na kratko prvu zajedničku fotografiju. Za njim je to učinila i ona, i to je bio samo trenutak kada su svoju privatnost podelili javno.

 

 

 

Damiano je privukao pažnju mnogim devojkama posle Eurosonga, pa tako i našoj Sanji Vučić iz "Hurricane"-a.

Inače, u završnici finalnog nastupa nakon što su proglašeni pobednicima Damiano je u zanosu prišao gitaristi benda i sočno ga poljubio u usta, što je nekima dalo ideju da je možda gej.

 

 

 

 

DOMAĆIN ČOVEK! Isplivala INTIMNA FOTOGRAFIJA pobednika Eurosonga! /FOTO/

KO SU ITALIJANI KOJI SU POBEDILI NA EVROVIZIJI? Karijeru su započeli kao ULIČNI SVIRAČI, a onda su se OVAKO vinuli u ZVEZDE! /VIDEO/

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ANĐELINA DŽOLI ZAPALILA INTERNET! Ova fotografija podigla je SVET NA NOGE, a evo i ZBOG ČEGA /FOTO/
Showbiz

ANĐELINA DŽOLI ZAPALILA INTERNET! Ova fotografija podigla je SVET NA NOGE, a evo i ZBOG ČEGA /FOTO/

Anđelina Džoli deli javnost oduvek - ali bilo da ste od onih koji vole ili onih koji ne vole njen lik i delo znate veoma dobro da je ona jedna od retkih poznatih ličnosti koja se svim svojim resursima bori za promene: od aktivizma do usvajanja dece i svesnosti o raku dojke. Jedna od stvari koje su joj bliske srcu i za koje se zalaže jeste i ekologija, još preciznije pčele i njihova važnost za planetu

22.05.2021

11:36

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić najavio: U toku rekonstrukcija 16 železničkih stanica
Društvo

Vesić najavio: U toku rekonstrukcija 16 železničkih stanica

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je da je Infrastruktura železnice Srbije sredinom aprila ove godine počela rekonstrukciju železničke stanice Gajdobra čime je, kako je rekao, započela rekonstrukcija 16 železničkih stanica širom Srbije.

13.05.2024

14:20

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Potez Siljanovske i dalje trese Grčku! Micotakis burno reagovao! Nazvao je manipulatornom, provokatorkom i šta sve ne!
"NEZAKONITO, NEDOZVOLJENO..."

Potez Siljanovske i dalje trese Grčku! Micotakis burno reagovao! Nazvao je manipulatornom, provokatorkom i šta sve ne!

Grčki premijer Kirijakos Micotakis izjavio je, povodom toga što nova predsednica Severne Makedonije Gordana Siljanovska Davkova prilikom polaganja zakletve nije izgovorila reč "Severna" koja je sastavni deo ustavnog naziva te države, da je njen "provokativni izbor" da prekrši zvanični tekst svoje zakletve i da svoju zemlju nazove drugim imenom nezakonit i nedozvoljen.

13.05.2024

09:10

Magazin

Džet set

Srbija

Jagnje na sto načina! Piroćanci znaju kako
Srbija

Jagnje na sto načina! Piroćanci znaju kako

Tradicionalna manifestacija za ljubitelje vrhunske jagnjetine sa Stare planine - "Jagnjijada" u pirotskom selu Krupac, biće održana narednog vikenda, 18. i 19. maja u dvorištu seoske škole u ovom selu.

12.05.2024

11:00