• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/informer.rs

05.04.2021

16:02

Kim Kardašijan pokazala OBLINE u MINI BIKINIJU! Samo za one koji više VOLE 'da LJULJA'! /FOTO/

Showbiz

Kim Kardašijan pokazala OBLINE u MINI BIKINIJU! Samo za one koji više VOLE 'da LJULJA'! /FOTO/

Podeli vest

Starleta Kim Kardašijan (40) pokazala je svoje poznate obline u crnom bikiniju dok je pozirala u kristalno čistoj laguni u Dominikanskoj Republici...

Kim Kardašijan tako nastavlja da pokazuje ​​da njoj i deci ne nedostaje reper Kanje Vest (43) dok se zabavljaju tokom uskršnjih praznika. Podelila je nekoliko snimaka izleta dok je plivala i igrala se s decom.

Objava je skupila preko šest miliona lajkova, a mnoge zvezde u komentarima su pohvalile njenu figuru, između ostalih i njena polusestra Kajli Džener i pevačica Snou Alegra.

Kim živi u vili Kalabasas vrednoj 60 miliona dolara s njihovo četvoro dece, dok Kanje provodi vreme na svom ranču od 14 miliona dolara u Vajomingu.

KLOI JE VAŽILA ZA SIMPATIČNU BUCKU, A SADA IZGLEDA JEZIVO! Kardašijanka se upropastila BOTOKSOM I FILERIMA - LICE JOJ JE ZAMRZNUTO!

Liz KAO OD MAJKE ROĐENA u senu! Demantovala GLASINE, ali koga briga za to pored OVAKVE FOTKE!

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta to lideri Nemačke i Francuske kriju od svojih građana? Narodi vodećih evropskih zemalja pojma nemaju šta se desilo u Njujorku!(VIDEO)
Live TV

Šta to lideri Nemačke i Francuske kriju od svojih građana? Narodi vodećih evropskih zemalja pojma nemaju šta se desilo u Njujorku!(VIDEO)

Kako tumačiti izjave zvaničnika koji su usledili nakon sednice SE? Ako se malo analizira obraćanje pojedinih ambasadora zaključuje se da je možda svet spreman za velike promene. Na temu donošenja sramne Rezolucije o genocidu u Srebrenici u specijalnom programu Informer TV govorili su politikolog Tijana Sorgić, analitičar Veljko Jovanović, predsednik saveza Srba u Francuskoj David Jakovljević, geopolitički analitičar Mihajlo Olujić, a uživo iz Minhena javio se i politikolog Vlasimir Vidić, dok se uživo iz Amerike javio novinar Dejan Jelača.

24.05.2024

20:51

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija